štvrtok 27. septembra 2012

Carrie a jej šaty

Milujem seriál "Sex v meste" a asi nepoznám človeka, ktorému by sa nepáčil. Seriál popisuje štyri šarmantné a krásne ženy po tridsiatke, ich sexuálne skúsenosti, niekedy až chorobnú snahu nájsť dokonalého muža a v konečnej miere aj posadnutosť módou. Samantha ako guru odborníčka na sexuálne praktiky, Charlotte pôsobiaca navonok ako veľmi konzervatívna puritánka, ryšavá právnička Miranda a nakoniec Carrie, módna ikona so závislosťou na topánkach. 
Keďže seriál je aj o šatách, rôznych výstrelkoch módy a topánkach, rozhodla som sa, že urobím sériu článkov, týkajúcu sa tohto úžasného seriálu.



( http://www.zastavki.com/eng/Movies/Films_S/wallpaper-10553-9.htm )

V prvom článku série rozoberiem najluxusnejšie značky šiat, ktoré sa v seriály objavili a ktoré nosila hlavná hrdinka, slečna Carrie Bradshaw.

Christian Dior




V epizóde, keď Carrie gratulovala pánu Božskému k zásnubám, mala na sebe jednoduché biele šaty z dielne tohto legendárneho módneho návrhára (S02E18).



(http://www.instyle.com/instyle/package/general/photos/0,,20364084_20365543_20775596,00.html)

Ďalšie šaty boli z jesennej kolekcie z roku 2000 a objavili sa v časti, keď bola Carrie okradnutá o topánky značky Manolo Blanik a kabelku Fendi. Šaty majú na sebe novinovú potlač a vyrobil ich John Galliano, ktorý bol v tej dobe hlavným dizajnérom značky Dior. Tie isté šaty boli znovu použité vo filme s rovnomerným názvom. Sú to moje najobľúbenejšie šaty z celého seriálu (S03E17).



Richard Tyler
(http://closetambitions.wordpress.com/2010/05/24/anticipation/)

Úžasné šifónové šaty pastelovej farby s kvetinovým vzorom, doplnené o svetloružovú kabelku Louis Vuitton, mala Carrie na sebe, keď spadla s Božským do rybníka v Central Parku (S03E18).



Dolce and Gabbana
(http://thecoveteur.com/Carrie_Bradshaw)

Pamätáte sa ako v jednej časti Carrie prizvali, aby robila modelku na módnej prehladke? Dolce and Gabbana si ju vybrali, aby predvádzala ich úžasné dlhé, čierne, kokteilové šaty na ramienka s kvetovaným vzorom, no na poslednú chvíľu to zmenili a šaty mala nakoniec na sebe supermodelka Heidi Klum

(http://thecoveteur.com/Carrie_Bradshaw)

Napokon Carrie obliekli do mini lesklých nohavičiek telovej farby a kabátika vo farbe kráľovskej modrej. Na konci nasleduje "fashion roadkill", kedy sa hlavnej hrdinke vyzúva topánka a padá na zem (S04E02).



Badgley Mischka

(http://www.accidentalsexiness.com/tag/john-corbett/)

Prekrásne biele šaty bez ramienok, ktoré mala Carrie oblečené na čierno-bielom bále, by boli perfektnými svadobnými šatami. Vyzerala v nich tak okúzľujúco, že si ju Aiden chcel na mieste vziať za ženu. Carrie sa vyjadrila, že na manželstvo nie je pripravená a bolo po svadbe (S04E15).



Vivienne Westwood

(http://buckeye-nut-lover.blogspot.sk/2008/01/hairstyle-change.html)

V časti, keď Carrie mieri za svojou novou editorkou do časopisu Vogue, má na sebe nie len nový účes, v ktorom vyzerá veľmi sexy, ale aj chic kostýmček od tejto veľmi slávnej a výstrednej módnej návrhárky (S04E17).



Anna Molinari
(http://thecoveteur.com/Carrie_Bradshaw)

Na oslave vydania svojej knihy mala Carrie oblečené šaty s perím, ktoré spolu s účesom dotvárali štýl 20tých rokov (S05E05).




David Dalrymple

(http://thecoveteur.com/Carrie_Bradshaw)


Nádherné svetloružovučké šaty, ktoré pôsobia nadýchane, mala slečna Bradshaw oblečené na svadbe svojho dobrého priateľa. Celý outfit dopĺňala kvetinová korsáž na zápästí a kameňmi vykladaná kabelka od Judith Lieber (S05E08).



Oscar de la Renta
(http://thecoveteur.com/Carrie_Bradshaw)

Tieto cukríkovo-ružové šaty mala Carrie na sebe, keď sa chystala do opery s Aleksandrom Petrovskym. Kúpil jej ich potom, čo mu o nich čítala v časopise Vogue (S06E14).



Versace Couture
(http://imgfave.com/view/116307)

Šedé zvlnené princeznovské šaty mala Carrie oblečené v Paríži, čakajúc vo svojej hotelovej izbe na Aleksandra Petrovkého. Ich predajná cena je 80.000 dolárov (S06E19).



Balenciaga
(http://exquisitocajondesastre.blogspot.sk/2011/07/carrie-bradshaw-o-lo-que-es-lo-mismo.html)

Červené šaty s čiernymi bodkami a zelenou podšívkou vyzerajú ako na zjedenie. Tieto úžasné retro šaty mala na prechádzke v Paríži (S06E20).

Tak ja dúfam, že sa vám páčil prvý diel zo série článkov a čoskoro sa môžete tešiť na ďalšie, ktoré budem postupne pridávať.

XO, Nicka



your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára