sobota 13. októbra 2012

Kliešte na mihalnice


V televízii je v poslednej dobe kopec reklám na maskary, ktoré sľubujú ako vytočia vaše mihalnice a ako úžasne vaše oči budú vyzerať, no nič sa nevyrovná starým dobrým kliešťam. Často krát zabúdame na tento úžasný nástroj, ktorý by podľa mňa nemal chýbať v kozmetickej taštičke žiadnej z nás. Tu je niekoľko rád, ktoré vám môžu pomôcť rozhodnúť sa, či si ich zadovážiť, ale aj ako s nimi zaobchádzať.

(http://www.edinburghbeautyquarter.co.uk/Eyelash-Extensions-Edinburgh.html)

Nikdy neverte výmyslom
Kliešte nikdy nevytrhajú vaše mihalnice a to ani v prípade, že si ich predtým namaľujete (aj keď bežne sa to tak nerobieva). Je normálne, ak pri častom vytáčaní stratíte mihalnicu alebo dve (mne sa to síce nestáva), no ak vám to vaše kliešte skutočne spôsobujú, tak pravdepodobne nie sú dobré a mali by ste si zaobstarať nové.

(http://www.bobbibrown.co.uk/product/2284/7967/Brushes-etc/Brushes-and-Tools/Tools/Eyelash-Curler/index.tmpl)


Zistite, čo vaše mihalnice potrebujú
Mihalnice každej z nás sú iné. Kliešte, ktoré fungujú perfektne na malých očiach vašej kamarátky, nemusia vyhovovať vaším väčším viečkam. Ak si vyberáte kliešte, musíte vziať do úvahy, ako veľkosť viečka, tak aj dĺžku svojich mihalníc. Poobzerajte sa po dlhšej svorke, ktorá je zatočená pozdĺž línie rias a ktorá ich zabezpečí tak, aby vám neunikla ani jediná mihalnica.

Aj krátke mihalnice milujú kliešte
Ak sú vaše mihalnice obzvlášť krátke, väčšou výhodou pre vás môžu byť kliešte, ktorých zakrivenie je menšie. Svorka, ktorá je plochá, sa ľahšie dostane k línii mihalníc, bez toho, aby ste museli otáčať kliešťami zo strany na stranu.

Zahriatie kliešťov
V súčasnej dobe sú na trhu aj rôzne elektrické kliešte, no v prípade, že takéto nemáte k dispozícii, môžete ich nahradiť tým, že zahrejete svoje obyčajné, kovové kliešte so sušičom na vlasy. Postačí pár sekúnd pred natočením a je to veľmi dobrá a hlavne lacná alternatíva.

(http://www.geekstuff4u.com/thanko-usb-heater-eyelash-curler.html#.UHmf5sUxovw)
Dúfam, že vám tieto rady aspoň trochu pomohli a hlavne, že sa kliešte na mihalnice stanú nástrojom vašej každodennej potreby .

XO, Nicka




your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára