piatok 12. apríla 2013

Sometimes, even a little things can make me happy


Včerajšok bol pre mňa trochu stresujúci. Čakal ma totiž v práci katedrový seminár, kde som musela prezentovať svoj doterajší výskum pred svojimi kolegami. Strašne som sa toho obávala. Nakoniec to však dopadlo celkom dobre a aspoň sa mi trochu uľavilo pred blížiacimi sa štátnicami, ktoré už budú moje tretie v poradí, no stále nie posledné :D Taktiež ma veľmi potešilo, že ma ráno na stole čakala moja malá objednávka z Oriflame. S touto značkou som pracovala vyše dvoch rokov a dokonca som v tej dobe používala výhradne jej výrobky. No už dobré tri roky som si z tejto kozmetickej značky neobjednávala skoro nič (ak nepočítam laky Neo Chic, o ktorých som robila príspevok). V poslednom katalógu ma veľmi zaujal hojivý zázrak Tender Care Coconut. Neviem prečo, ale v poslednej dobe milujem kokosové vône, príchute, proste všetko s tým spojené, a to som ju kedysi doslova neznášala. Asi nie nadarmo sa hovorí, že človeku sa vekom menia chute.


Klasický hojivý zázrak používam už strašne dlho. Mám zásobu ešte z doby keď som spolupracovala s Oriflamom, pretože vtedy boli vždy pre predajcov nejaké výhodné darčeky za body a podobne. Nevyužívam ho bežne, ale väčšinou len v dobe, keď som chorá a potrebujem zvláčniť rozpraskaný nos, takže je to veľmi dobrý pomocník. Taktiež ho so sebou brávam na dovolenky ako prvú pomoc na pery a podobne. Dôvod, prečo ho za normálnych okolností nepoužívam je ten, že je ako obyčajná vazelína a ja zbožňujem veci, ktoré sú nejako parfémované, či dokonca ochutené. Preto ma tento výrobok ihneď zaujal a som rada, že som si ho objednala.
Po rozbalení som bola prekvapená, akú peknú ma krabičku z vnútra. Milujem keď sú veci pekne a štýlovo zabalené. Taktiež samotná nádobka/kelímok je veľmi elegantná. Mám rada hnedú farbu J
Zázrak má skvelú kokosovú vôňu, vôbec nie umelú a zároveň je presne tej skvelej konzistencie ako tieto zázraky majú mať. Na perách je úžasne ľahký, mastný, ale v tom dobrom slova zmysle a vôňu dokonca cítiť aj po natretí.


Za jediné negatívum nie len tohto výrobku, ale aj všetkých hojivých zázrakov považujem to, že ich človek musí vydlabávať prstom. Jednak mi to nepríde ani veľmi hygienické (hlavne keď si potrebujem pery natrieť napr. v buse, a vtedy si to aj rozmyslím) a taktiež keď nosím dlhšie nechty (čo ja skoro stále), tak mi veľa produktu pod nimi ostane, čo je škoda.
No inak prevažujú pozitíva nad negatívami, takže si myslím, že toto nie je môj posledný kokosový zázrak.
A čo vy? Máte nejaký zo zázrakov doma? Či už ten hojivý alebo iný? J

XO, Nicka


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára