sobota 6. júla 2013

Júnový Ladybox

Konečne po tak dlho očakávanej dobe, s menším oneskorením, mi vo štvrtok dorazil júnový Ladybox. Bola som strašne zvedavá, čo si tvorcovia boxu pre nás tento mesiac pripravili a musím povedať, že som bola veľmi milo prekvapená. Taký nadupaný nebol ani májový a už ten bol podľa mňa dosť dobrý. Určite ste už počuli, že sa Ladybox rozhodol spojiť so Senzaboxom, čo ma síce prekvapilo, ale zároveň potešilo, pretože pri prvom objednávaní som bola dosť nerozhodná v tom, ktorý z boxov chcem. No a teraz budú spojené dokopy, takže už žiadna dilema :) Ale prejdime už k samotnému júnovému boxíku. Balenie opäť ružové, mne by sa ale viac páčilo to pôvodné čierne, ale v podstate je to jedno, je to len krabica. V boxe sa nachádzali tri plné balenia výrobkov, tri cestovné a štyri vzorky.



Plné balenie:

Mixa 24h upokojujúci hydratačný krém (50ml)
Tak tento výrobok mi spravil neuveriteľnú radosť. Doslova som od prekvapenia zvýskla :D Už zopár týždňov vídavam túto značku v dm drogérkach, no po prvé pleťovú kozmetiku momentálne nejako nepotrebujem a po druhé som sa dosť bála skúšať niečo nové. Môj prvý dojem z vyskúšania? Krémik je na môj vkus trochu mastnejší, a keďže mám momentálne mastnejšiu pleť tak mi to trochu vadilo, no na zimu bude skvelý. Možno, že lepšia varianta pre mňa by bol ľahký hydratačný krém, ktorý majú v ponuke. Inak mu nemám čo vytknúť. Parfemácia je veľmi príjemná, obsahuje ružový extrakt. No ak by som si mala v momentálnej dobe vybrať drogérkový krém, určite by som siahla po niektorom z Garnier, pretože sú cenovo dostupnejšie.



Figs&Rouge AloeVera&Mint Balm (17ml)
Ďalšia vec, ktorej som sa náramne potešila, hlavne už len pre to nádherné retro balenie. Je to príjemný mentolový balzám, ktorý vraj možno použiť nie len na pery, ale aj iné suché miesta. Balzámov na pery nikdy nie je dosť, sama vlastným niekoľko kúskov. Po prvom vyskúšaní som bola trošku sklamaná, pretože za tú cenu (169kč) by som čakala doslova zázrak, no je to podľa mňa dosť obyčajný balzám a používam omnoho lacnejšie varianty, ktoré sú 100x lepšie. Takže určite by som si už nekúpila.



Inglot blush (7g)
Značka Inglot ponúka širokú škálu blushov, tieňov a púdrov a je len a len na vás, ktoré odtiene si vyberiete do svojej paletky. V balení som našla lícenku do Freedom systému, odtieň 29. Je to veľmi pekná a prirodzená koralová farba, na začiatku ma zaskočilo, že trochu práši, čo by sa podľa mňa pri drahších značkách stávať nemuselo. No inak celkom fajn, budem určite používať aj naďalej, no znova si ju asi nekúpim.



Cestovné balenie:

Salcura Topida (15ml)
Je to vraj sprej na intímnu hygienu, ktorý má bojovať s kvasinkovou infekciou. Tento výrobok ma na prvý pohľad nejako nenadchol. Nemám rada výrobky podobného druhu, pretože žiadna žena by nemala používať takéto veci ako prevenciu. Len a len si tým podľa mňa vo väčšine prípadov priťažíte. Či to možno použiť ako prvú pomoc pri kvasinkovej infekcii je taktiež diskutabilné. Nemôžete vedieť na 100% bez vyšetrenia, či sa jedná o danú infekciu a ak ju už máte, tak v tom prípade je nutné použiť antibiotiká, no budiž. Skúšať to asi nebudem, pretože mám v tejto oblasti dosť rešpekt.



Kiss My Face Anti-Stress Shower&Bath Gel (29ml)
Sprcháč je podľa mňa úplne bežná vec, ktorá nijako neohúri, ale to nič. Trochu mi vadí vôňa ihličnanu a neviem, či by som chcela voňať ako vôňa do záchoda :)



Duck Island Body Lotion Mandarin&Bergamont (30ml)
Táto značka mala svoje zastúpenie v minulo mesačnom boxe v podobe sprchového gélu a kto čítal môj príspevok, tak vie, že ma nenadchla. Vôňa je dosť katastrofa, jediné čo je na výrobku pekné, je balenie.



Vzorky:

Weleda šampón (2x10ml)
Tomuto som sa fakt potešila, pretože ide o čisto prírodné šampóny, jeden ovosný regeneračný a druhý vyživujúci s prosom, takže toto určite vyskúšam.



Vichy BB krém Ideália SPF 25
Taktiež veľmi potešujúca vzorka. Už v minulom príspevku som ospevovala toto BBčko a som rada, za ďalšiu vzorku v svetlom odtieni. Aspoň si nateraz nemusím krémik kupovať :)



Kiss My Face Whitening Blanchissant Toothpaste
Rátam, že toto bol ten bonus o ktorom sa hovorilo na fb. Opäť ďalšia pasta :D No nič, určite využijem, ale na zadok som si z toho nesadla.



Takže ako by som to zhrnula? Na prvý pohľad ma boxík veľmi nadchol, boli tu výrobky, ktoré by som si sama z vlastnej iniciatívy asi nekúpila, mala som možnosť ich vyskúšať a väčšina z nich ma nijako neohúrila. No som rada, že som ich skúsila a aspoň ma možno tieto značky nebudú mátať v snoch :D

XO, Nicka


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára