piatok 26. júla 2013

New Ladybox Just Married

Dnes mi konečne dorazil júlový vynovený Ladybox s názvom Just married. Prečo tento názov? Pretože Ladybox a Senzabox, čo je ďalší z českých boxíkov krásy, sa rozhodli spojiť sily a vytvoriť niečo lepšie. A to sa im podľa mňa podarilo priam famózne. Už po otvorení ma prekvapilo balenie, ktoré je o 100% krajšie ako bolo predtým. Krabička je z lesklejšieho papiera a je veľmi vkusná a neutrálna. No a čo sa obsahu týka, tak som ostala v nemom úžase a cítila som sa ako malé dieťa, ktoré dostalo veľa "cool" hračiek na vianoce :D. Čo som teda v boxe objavila a aké boli moje prvé dojmy?


Plné balenia:
Rúž Yves Rocher Grand Rouge, odtieň 12.Rose Eclatant



Tak tomuto som sa neskutočne potešila, pretože rúže milujem a nikdy ich nemám dosť. Farba mi sadla hneď, ani som ju nemusela skúšať. Na obrázku je skôr koralový, no v skutočnosti je viac ružový. Má úžasné balenie, pôsobí veľmi luxusne a krásne vonia. Beriem ho hneď na dovolenku, takže som naň zvedavá.

Sada na obočie Famous


Toto je ďalšia vec, z ktorej som mala hroznú radosť a takmer som zvýskla, keď som túto sadu rozbalila. Milujem tiene na obočie, používam ich každý deň, no nemám ešte žiadne s voskom, preto som totálne nadšená.

Linka na oči vo fixke L´Oreal Super Liner Blackbuster


Linky si robievam každodenne, no používam skôr tieň alebo ceruzku. Výhodou fixky je, že narozdiel od tekutej linky sa s ňou lepšie a ľahšie pracuje. Mala som fixku asi dva krát v živote, raz mi vyhovovala, druhý krát nie, ale to asi preto, že to bola iná značka. No na túto som veľmi zvedavá a rozhodne ju vyskúšam.

Sprchový gél Palmolive Mediterranean Moments


Mnohé baby sa mu možno nepotešia, no mne nevadí a dokonca som z neho mala radosť, pretože sprchových gélov nikdy nie je dosť a tento navyše vonia priam úžasne, tak orientálne. Kebyže už nie som zbalená, určite by som si ho vzala do Egypta. No nič. Budem si ho užívať,keď sa vrátim z dovolenky a aspoň mi ju bude pripomínať.

Tekuté očné tiene Lambre Classic odtieň 05



Kto čítal moje predchádzajúce príspevky o minulých boxoch, tak vie, že tieto tiene už raz v balení boli. V oficiálnom liste nie sú uvedené, no predpokladám, že ako predplatiteľka som ich dostala ako bonus. Tiene Lambre Calssic používam dosť často, som z nich nadšená a tieto ma potešili o to viac, že sú v inom odtieni.

Cestovné balenie:
Mydlo Libebit


Ide o 100% prírodné, ručne vyrobené mydlo, mne prišlo vo variante bylinkové Meduňka. Vonia prekrásne, skôr by som povedala tak limetkovo. Určite použijem, pretože takéto malé mydielka zbožňujem.

Šampón i+m Naturkosmetik Berlin lesk citrónu


Taktiež by malo ísť o 100% prírodný produkt, bez sulfátov a silikónov, so sójovým olejom, rumančekovým extraktom, vitamínom E, karnaubským voskom, citrónom a éterickými olejmi. Ako viete, šampóny skúšam veľmi nerada, pretože nie každý mi vyhovuje, no keďže je prírodný, možno si na neho posvietim.

Sprchová pena Rituals Tai Chi


O tejto pene som už tuším niekde čítala, no v podstate značku dá sa povedať, že ani nepoznám, takže uvidíme. Sprchovú penu som ešte neskúšala :)

Maska Macadamie Deep Repair


Od Macadamie vlastním kondicionér a neviem si ho vynachváliť, o maske som už tiež veľa počula, preto sa teším až ju na sebe vyskúšam.

Cornies s horkou čokoládou



Kukuričné chlebíčky v čokoláde mám veľmi rada, preto ani tieto neskončia zapadnuté prachom :D

Takže celkový dojem z boxu? Som neskutočne, obrovsky a priam veľkolepo nadšená. Výrobky mi sadli, nemám čo vytknúť dokonca ani chlebíčkom. Neviem, či sa táto recenzia dostane k niekomu, kto vymýšľa tieto boxíky, no ak áno musím povedať, že u mňa bola veľká, veľkáááááá spokojnosť, takže ďakujem :)

No a zajtra ráno odlietam na dovolenku, a najbližších 12 dní tu nebudem, takže sa máte na čo tešiť až sa vrátim. Pofotím nejaké tie outfity, ubytko, okolie, kde budeme tráviť čas a samozrejme prinesiem aj nejaké foto z podmorského sveta, ak tam bude čo fotiť. Tak sa tu majte krásne ;)

XO, Nicka


your photo name

8 komentárov:

  1. Tak táto krabička je asi fakt najlepšia, čo som do teraz na blogoch videla. :) Ten rúž je v skutočnosti dosť drahý a maska na vlasy? Tej by mohol byť aj liter... :D Som rada, že sa Tešíš jak blcha a teším sa na fotky z dovolenky... tak kde nakoniec?

    DanielaKurkyStyle

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No boxik ma totalne zabil...nadsenejsia som ani byt nemohla, ruzik som pouzivala celu dovolenku a na tom listocku pise ze stoji tusim nejakych 300 ceskych, co je na ruz pomerne dost...len mi trochu vadi, ze mierne vysusuje, no v kombe s balzamom je fajn :) A aj masku som skusala na dovci :D a ano je uuuuuuzasna, takze si ju urcite kupim ;) foto bude coskoro, boli sme nakoniec zas v Egypte...

      Odstrániť
    2. To mi už potom došlo, keď som to videla na Instagrame. :) Ja som ešte v Egypte nebola.... z nejakého dôvodu aj po Thajsku, či USA ku Egyptu mám rešpekt... :)

      Odstrániť
    3. Preco? Kvoli nepokojom alebo faraonovej pomste? Ja zas naopak voci Thajsku :D

      Odstrániť
    4. No kvôli nepokojom... o nejakej "faraonovej pomste" som doteraz nič nevedela... :D :D :D

      Odstrániť
    5. V mediach je to dost nafuknute, aj pred dvoma rokmi nas strasili s nepokojmi a vsade bol klud :D Faraonova pomsta je ked mas prehanky z tej ich vody, tento raz som skocila az na infuziach :D Ale uz na druhy den som bola fit :)

      Odstrániť
  2. Pekná krabička a obsahom sa tiež prekonali. Veľmi sa mi páči rúž, linka a, samozrejme, cornies. Čokoláda, to je moje. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Boxik mi prisiel den pred dovolenkou takze som toho moc nemala casu vyskusat, no ruz je celkom dobry, linka je tiez perfektna, len s nou treba trochu popracovat(prax, ale najviac ma dostal set na obocie, ktory je famozny ;) Nikdy predtym som nemala moznost vyskusat vosk na zafixovanie, no celu dovolenku som ho s nadsenim vyuzivala ;) Cornies ma este cakaju v skrinke, no nie na dlho :D

      Odstrániť