piatok 28. februára 2014

|Revlon Nailpolish|

Už dlhšiu dobu som nepridávala žiadne nechtové tutoriály, ani recenzie lakov a to z dvoch hlavných dôvodov. Prvým je, že momentálne vlastním toľko lakov, že ďalšie sotva potrebujem :D a druhým dôvodom bolo, že v poslednej dobe nosím len jednoducho nalakované nechty, žiadne čačky mačky, ani kresbičky, takže sa nebolo čím pochváliť. V zime nemám veľmi chuť experimentovať a najradšej nosím tmavé farby a nemusím nič riešiť. No pri poslednej návšteve Tesca ma pri pokladni upútal lak od Revlonu. Túto značku mám dosť rada a pretože sa k nej dostanem len vďaka netu, bola som prekvapená, že som niečo od nich objavila aj u nás v obchode. No samozrejme mi to nedalo a musela som ho vyskúšať.

Z dvoch dostupných odtieňov som si vybrala zlatý s odleskami v odtieni 146 Gold Coin. Podobnú farbu doma mám od Sally Hansen, ale bola som fakt zvedavá na túto značku, pretože som o ich lakoch počula veľa dobrého.


Obsah balenia je 14.7ml, čo je pomerne dosť. Mám radšej širšie štetce, tento je tenký a potom mojej lakovanie aj tak vyzerá, že mám všetok lak mimo :D Krytie je dobré v druhej vrstve a čo ma veľmi potešilo, že rýchlo usychá.


S výdržou je to už o niečo horšie. S podkladom a krycím lakom mi vydržal bez pohnutia sotva dva dni a potom sa začal odlupovať na dvoch najnamáhanejších nechtoch.


Celkové hodnotenie laku:
Farba je prekrásna, krytie laku úplne normálne, rýchlo zasychá, čo oceňujem. Mínus má u mňa za tenký štetec a krátku výdrž. Pravdu povediac, čakala som od tejto značky trochu viac. No som rada, že som lak mohla skúsiť a už mi nebude vŕtať v hlave, aký by mohol byť. Nabudúce však ostanem pri svojich osvedčených značkách :)

Máte skúsenosti s lakmi od Revlonu?
PS: Ak mi do toho nič nepríde, večer by som chcela vyhlásiť výhercu giveaway :)


your photo name

4 komentáre:

  1. Ja mam tiez iba jeden od Revlonu. Taky podobny typ ako tento tvoj, ale v staroruzovej. ;) Mam na ne asi presne ten isty nazor ako Ty Nicka, ten tenky stetec je fakt na nervy, ale na druhej strane mne urcite vydrzi dlhsie ako 2 dni. Na nohach mi vydrzal aj 3 tyzdne si pamatam... :D Ja si o vydrzi lakov myslim, ze to zavisi od nechtov a od prace, ktoru rukami robime, takze tazko povedat. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V tom mas pravdu, ze to velmi zavisi od nechtov a namahania, ale ak ho mam porovnat s inymi lakmi (znackami), co som vyskusala, bezne mi vydrzia na nechtoch aj 4-5 dni, tento vydrzi dost malo :)

      Odstrániť
  2. Tak tahle barvička je moc pěkná!:)

    OdpovedaťOdstrániť