pondelok 12. mája 2014

|Girls Night Out Essentials|

V tomto poste by som vám rada ukázala niektoré moje osvedčené tipy, ak sa chystáte niekam večer na záťah. Čo k tomu dodať? Snáď len, že si to užite!!!



Záťah s babami je vždy skvelou príležitosťou ako sa nahodiť. Mojim tipom je použiť výrazný element, ako je napríklad táto vzorovaná blúzka, ktorú môžete skombinovať s čímkoľvek, či už sú to rifle, legíny alebo sukňa.


Samozrejme nesmú chýbať pekné topánky. Chalani považujú balerínky za antisexuálne, takže ak chcete zapôsobiť, opätky sú dobrou voľbou. No je to na vás, v čom sa cítite pohodlne a svoja.


Dôležitý je aj výber kabelky, ktorá by mala obsahovať všetky ženské tajomstvá :D Aspoň to si chlapi myslia. V skutočnosti tam máme zhruba všetko to, čo oni dokážu vopchať do vrecák, plus samozrejme niečo na skrášlenie. Táto kabelka je super v tom, že pôsobí aj ako doplnok a to vďaka výraznému vybíjaniu.


Z kometických produktov by som si zobrala len to najnutnejšie. Zaručene nesmie chýbať púder, aby bola pleť vždy v bezchybnom stave. Tento obsahuje aj zrkadielko, čo je ďalším plusom.


Pery treba z času na čas tiež poupraviť a ak nie ste fanúšik výrazných farieb, s nude farbičkou nemôžete nič pokaziť.


Prebdená a pretancovaná noc má svoje niekedy nie veľmi vábne voňavé následky. Ja si vždy do kabelky pribalím nejaký drobný parfém alebo vzorku.


Nič nie je krajším doplnkom ako upravené nechty vo výraznej farbe. Červenou nemôžete nič pokaziť. Bude sa hodiť zaručene ku každému outfitu.

Dúfam, že sa vám moje tipy na večer páčili a že som vás možno trochu inšpirovala. Máte aj vy nejaký svoj osvedčený tip?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára