sobota 17. mája 2014

|New In #5|

Ahojte kočky,
sme za polovicou mája, tak čo by ste povedali, keby sme si dali New In tohto mesiaca? Teda novinky, ktoré sa nahromadili v mojom šatníku a iné drobnosti, ktoré mi robia radosť posledných pár týždňov. Minulomesačný príspevok mal dosť úspech a zjavne sa vám páči takýto typ príspevkov, tak prečo to neskúsiť znova?! Pripravené? Poďme na to;)

Ako som už na Instagrame avizovala, po prvý krát som robila objednávku z Asosu, ktorý určite väčšina z vás pozná (ak nie tak tu je LINK, ak by ste mali záujem o info ako prebiehala objednávka, kľudne sa pýtajte). Nerada na nete objednávam oblečenie, ale kabelky mi nevadia. Ide o zeleno leopardí satchel/aktovku. Očakávala som, že bude dosť nekvalitná, no v celku ma prekvapila. Je fakt nádherná a kvalitne prevedená a čo ma na nej najviac baví je, že všetky čierne lesklé časti sú holografické, takže sa slnku hádžu dúhové odlesky. Toto sa im fakt podarilo a som s ňou nadmieru spokojná (aspoň zatiaľ, tak uvidím, ako dlho vydrží pokope).


Ešte v apríli som si v H&Mku kúpila dve asymetrické tielka a zamilovala som si ich natoľko, že som sa tento mesiac vrátila po ďalší v čiernej. Čo je na nich úžasné? Sú veľmi vzdušné, majú dlhšiu zadnú časť než prednú, čo ja môžem a sú naspodku širšie. Dajú sa preto nosiť buď zastrčené a na brušku trochu nariasené alebo len tak voľne a krásne zakryjú moje belly :D Okrem toho majú na ramenách cik cak výrezy, čo pôsobí veľmi štýlovo. Majú ich ešte v bielej a zebrej. Láska na prvý pohľad <3 Vrelo odporúčam ísť ich omrknúť do niektorej z predajní.


Parku som zháňala už od zimy a hoci je táto trochu tenšia, je úplne špicová. Veľmi som nad ňou rozmýšľala, no nakoniec som mala 20% zľavu a to ma presvedčilo, že ju potrebujem :D S C&Ačkom nemám skúsenosti a neviem, či má kvalitné bundičky, tak dúfam, že mi nejaký ten rôčik vydrží. Foto trocha skresľuje, pretože v skutočnosti je viac do žltozelena, či ako to opísať.


Doplnky milujem, no v poslednej dobe si vystačím s hodinkami a retiazkou s menom. Tento zúbok som objavila tiež v C&A za 1 éčko, no nekúp to. Dá sa krásne kombinovať a vrstviť, pretože zub je veľký a má dlhú retiazku. Vyzerá úžasne v kombinácii s topmi, ktoré som ukazovala vyššie (čeknite Instagram).


Plátené tramky sa zídu vždy a tieto stáli len 10€. Dajú sa zohnať v SportsDirect a sú úžasne pohodlné (i keď sa mi po dvoch dňoch posunula vo vnútri vložka a vyzerá to teraz čudne, ale keď ich mám obuté, vôbec to nevadí). Všimli ste si, čo je môj obľúbený vzor? :D


Nový kryt na mobil som fakt nepotrebovala a s levím motívom som bola nadmieru spokojná. Veľa ľudí mi ho chválilo, ale mala som pocit, že to chce zmenu. Tentoraz som sa rozhodla pre čierny s motívom vesmírneho diamantu, ktorý je opäť z ebay-ia. No nevyzerá cool?! :) Niekedy sa fakt necítim na 27. Mala by som už dospieť :D


Stojan na rúže mi tiež došiel z ebay-ia a to dokonca ešte v marci, ale zabudla som vám ho ukázať. Tak tu ho máte. Je fakt super. Nielenže mám všetko, čo potrebujem pokope, ale ešte to aj dobre pokope vyzerá. Milujem organizovanie veci. Aaaaa, tu sa moja "OCD" vyžíva :D


Tieto tabletky som dostala od môjho drahého na Vianoce a bola som s nimi fakt spokojná. Užívala som ich asi 2 mesiace a potom mi došli a nejako som na nich zabudla. V poslednej dobe som mala pocit, že moje vlasy už nerastú tak rýchlo ako predtým a chcela som opäť nejaký výživový doplnok, takže voľba bola jasná. Okrem toho sú dobré na kožu a nechty :P


No a poslednou záležitosťou sú dve kozmetické produkty, ktoré sa pravdepodobne objavia aj v mojich favorites, pretože sú famóóóózne :* Ak by vás zaujímalo, o aké odtiene ide, tak Gloss Volupté je v odtieni 3 a Bourjois 07 Nude-ist. O oboch plánujem recenziu, takže viac zatiaľ neprezradím ;) Budete si musieť počkať.


A čo vaše New In? Máte niečo, čo ste si za posledný mesiac zamilovali?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára