utorok 10. júna 2014

|L´Oréal Infaillible Eyeshadows|

O týchto tieňoch sa popísalo už veľa. Má ich snáď každá blo/vlogerka a zatiaľ som na nich nepočula nič iné, len chválu. Preto je prirodzené, že moja zvedavosť ma už dlho hlodala a musela som si tiene vyskúšať na vlastnej koži. No a ako to teda dopadlo?


Balenie tieňov je fakt nádherné, jednoduché, ľahko skladovateľné a praktické. Keďže ide skôr o akési pigmenty v podobe tieňov, vo vnútri sa nachádza aj ďalšie viečko, ktoré má zabrániť tomu, aby sa tiene rozpadli. Balenie má hmotnosť 3.5g, čo je tak akurát, no na to, že ide o mono tiene sa mi zdá ich cena prehnaná. Našťastie som ich kupovala vo veľmi výhodnej akcii v 101 drogérke, takže sa určite oplatí počkať na nejakú fajn akcošku.


Keď som tiene kupovala a rozhodovala sa pre odtieň, šla som do toho s tým, že najlepšie bude, ak si vezmem čo najneutrálnejší odtieň, ktorý aj využijem, namiesto toho, aby som okamžite siahla po nejakej bláznivej farbe. 002 Hourglass Beige sa mi preto zdal ako najvhodnejší a to hneď z niekoľkých hľadísk. Dá sa použiť na celé pohyblivé viečko alebo len do kútika, či dokonca na rozjasnenie pod obočie.


Tiene sa dajú aplikovať štetcom, no môj obľúbenejší spôsob je nanášať ich jednoducho prstami. Majú skvelú pigmentáciu, vydržia na viečku celý deň a ich intenzita sa v priebehu dňa nijako nemení. Okrem toho sa dajú pekne vrstviť bez toho, aby vyzerali veľmi robustne.


Milujem ich konzistenciu, ktorá je síce prášková, ale pôsobí veľmi jemne, až maslovo a vôbec nie sucho.


Celkové hodnotenie:
K tieňom nemám jedinú výhradu. Balenie skvelé, pevné, praktické, produkt úžasne pigmentovaný a vydrží na svojom mieste fakt dlho (s bázou, bez som neskúšala!). Taktiež sa mi páči konzistencia a to, že je tento odtieň strašne multifunkčný, no určite sa popozerám aj po ďalších. Za jedinú nevýhodu považujem jeho cenu (normálne bez akcie okolo 8-9 eur), ale keď si vezmem koľko stoja bežne drahé palety tieňov, tak to vôbec nie je až také zlé. Takže za mňa majú tiene veľké áno.

Máte nejakú skúsenosť s týmito tieňmi? Máte tipy na nejaké ďalšie fajn odtiene?
Krásny dník prajem :*


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára