streda 25. júna 2014

|My Summer Essentials|

Dnešný post bude takou letnou zmeskou toho, bez čoho si leto neviem predstaviť. Ukážem vám teda zopár mojich letných nevyhnutností, ktoré často používam nie len, keď som na dovolenke, ale aj bežne počas celého letného obdobia.


Tento klobúčik som si zadovážila ešte minulý rok a hoci som si nevedela predstaviť, že ho budem nosiť, opak bol pravdou. Nedala som so takmer z hlavy a stal sa tak nie len mojim obľúbeným módnym doplnkom, ale v podstate plnil aj svoju primárnu funkciu ochrany pred slnkom. Už na jar som po ňom v skrini poškuľovala a konečne nastal ten správny čas.


Okuliare sú myslím nevyhnutnosťou každého z nás. Každý rok si kúpim zo dve tri, pretože ich rýchlo ničím, poškrabem, alebo sa zlomia. Preto do okuliarov veľa neinvestujem, ale v dnešnej dobe na tom už ani nezáleží, pretože na hocijakej pumpe nájdete krásny a v celku kvalitný výber za prijateľné ceny.


Telové peelingy by ste do nedávna u mňa ešte nenašli, no s príchodom leta som si zadovážila na vyskúšanie tento od Garnieru a musím povedať, že som podľahla. Je to fakt skvelá vec, ktorá vás zbaví odumretej pokožky. 


Slnko vie byť krutý kamarát, hlavne na dovolenke, kde sa treba natierať od svitu do mrku. Avšak na opaľovacie prípravky nesmieme zabúdať ani bežne. Mne stačilo, keď som nedávno prechádzala mestom okolo poludnia a večer som zistila, že mám opálené nohy a štípu ma plecia. Takže určite to netreba podceňovať.


No a samozrejme, že po sprchovaní treba pokožku aj hydratovať. Rada používam rôzne telové mlieka, ktoré sa rýchlo vstrebávajú a nezanechávajú na pokožke hrubý film. Na oholené nohy vrelo odporúčam olej napríklad od Balei, ktorý ich krásne zvlhčí a zanechá krásne hebké a lesklé.


Laky na nechty u mňa nie sú žiadnym prekvapením. Veď viete ako ich mám rada a bez nalakovaných nechtov už chodím von len málokedy. Dlhú dobu ma držali tmavé farby a odchýlenie sa od tohto stereotypu mi chvíľu trvalo. Toto leto budú u mňa jednoznačne dominovať ružové, červené a oranžové odtiene a to nie len na nechtoch.



Okrem rúžov, ktoré sa stali súčasťou mojej každodennej rutiny milujem rôzne pomády a balzamy. V lete mám pery vysušené od slnka, vody a niekedy nedostatku pitného režimu, preto sú tieto produkty nevyhnutnými pomocníkmi.

A bez čoho si leto neviete predstaviť vy?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára