streda 19. novembra 2014

|Institut Karité Créme Mains Rose|

Pocit suchých rúk je pre mňa doslova na nevydržanie. Keď práve niečo robím a mám suché ruky, neviem sa sústrediť. Keď zas ideme večer spať bez nakrémovaných rúk, nezaspím dokiaľ si ich nenakrémujem. Je to len taká malá drobnosť a predsa mi vie niekedy otráviť deň. Máte to tak aj vy? No ešte, že sú tu krémy na ruky. V dnešnom svete plnom kozmetiky si človek už pomaly ani nevie vybrať. Krémy sú však produktami, ktoré veľmi rada obmieňam a skúšam nové, takže len zriedka ostávam dlho pri tom istom. No a dnešný by sa možno mohol radiť do tej zriedkavejšej kategórie.


O značke Institut Karité som sa prvý krát dozvedela z časopisu, kde som videla ich roztomilé krémy vo vintage obaloch. Okamžite ma zaujali a už som zisťovala, kde si taký jeden krémik môžem kúpiť. Prekvapením bolo, že ich majú v predajni Profimed, o ktorej som si myslela, že predáva len produkty na zuby, no opak bol pravdou. Majú k dispozícii aj kopec iných značiek, ako napríklad Korres, Lee Staford, či ďalšie. Z troch dostupných vôní (konvalinka, ruža a mandľa s medom) som sa nakoniec rozhodla pre ten s ružou a to aj napriek tomu, že som túto vôňu ešte donedávna veľmi nemusela.


Ako som už spomínala, krém sa nachádza v krásnej vintage kovovovej tube so šrubovacím uzáverom. Objem tuby je 30ml, no dostať ich aj vo väčšom, 75ml balení.


Krém je stredne hustej konzistencie, príjemne vonia, ruky nezanecháva mastné, no zároveň ich veľmi dobre hydratuje. Sú vďaka nemu hebké a vláčne.



Celkové hodnotenie:
Krémik celkovo hodnotím veľmi pozitívne. Je to podľa mňa skvelý produkt, ktorý je navyše veľmi krásne nadizajnovaný. Doslova si užívam pohľad na neho na poličke, pretože je príjemným osviežením po všetkých tých obyčajných a v plaste balených krémoch. Určite by som jeho kúpu doporučovala a s najväčšou pravdepodobnosťou si po vypotrebovaní kúpim ďalšie balenie.

Poznáte krémiky od tejto značky?
Aké používate najradšej vy?
Prajem vám krásny dník


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára