pondelok 29. decembra 2014

|Honey Bronzer od The Body Shop|

Nikdy som nebola veľká fanúšička bronzerov a za svoj blogovací život som vyskúšala len dva druhy, ktoré ma o opaku nijako nepresvedčili. No keď všade na internete vidíte, ako dievčatá pri líčení tento produkt používajú, začne vám to vŕtať v hlave a pýtate sa sama seba, či predsa len nevyskúšať nejaký ďalší. Čo ak ste mali ten neprávny alebo vám nesadol odtieň? Čo ak bola zlá konzistencia? A čo ak bola nesprávna aplikácia? Čo ak? To boli hlavné podnety, ktoré ma vyhecovali k tomu, aby som fakt nejaký konečne vyskúšala znova a musím povedať, že som sa nakoniec rozhodla veľmi dobre.


O značke The Body Shop ste už možno počuli. V Čechách sa zopár obchodov nachádza v Prahe, no na Slovensku bohužiaľ ani jedna, aj napriek tomu, že ju istý čas mali v Bratislave.
Táto značka mi je veľmi sympatická. Jej produkty sú skvelé nie len na prvý pohľad. Okrem toho je 100% vegetariánska a netestuje na zvieratách, čo je veľkým plusom. Donedávna som ju poznala vďaka jej úžasnej telovej kozmetike, no jej sortiment má pomerne široký záber a nájdete tu aj veľký výber dekoratívky. Práve z nej ma najviac zaujal Honey Bronzer, ktorý som chcela už nejakú dobu vyskúšať.


V popise sa uvádza, že je to lisovaný bronzer obohatený o zložky medu, ktorý dodá pleti rovnomerný a matný bronz finiš. Okrem toho obsahuje škrob z kukurice, glyceridy zo sóje a olej zo semien Marule. Brozner nebol zabalený v žiadnej krabičke, čo ma trochu mrzelo, pretože mám rada, ak sú produkty krásne zabalené, no na druhej strane to však asi korešponduje s politikou značky, ktorá je veľmi šetrná k zemeguli. Balenie je veľmi jednoduché a pekné. Na vrchu je vytlačené zlatým meno značky a viečko je čiastočne priesvitné, aby tak bolo vidieť vygravírované úliky do plastu z vnútornej strany. Po otvorení nájdete vo vnútri praktické zrkadielko a samotný produkt, ktorého obsah je 11g. 


Produkt, rovnako ako balenie má na povrchu vytlačený vzor úlikov, čo ho robí zaujímavejším. Z troch dostupných odtieňov (01 - Light Matte, 02 - Fair Matte a 03 - Medium Matte) som sa rozhodla pre 02, ktorý bol pre mňa zlatou strednou cestou, pretože nebol ani príliš svetlý, ani tmavý. Ak by ste si však mysleli, že bude bronzer voňať po mede, nie je to tak. Ja osobne z neho necítim žiadnu vôňu.


Na aplikáciu vždy používam veľký štetec, ktorý je určený na púder. Prečo? Lebo s malým štetcom sú kontúry príliš tenké, na prvý pohľad zjavné a horšie rozblendovateľné do stratena, kým aplikáciou väčším štetcom dosiahnem prirodzenejší finiš, vhodný aj na denné nosenie. Brozner nanášam na prehlbeniny líc (spravte rybičku a kde sa vám urobia jamky, tam ho aplikujte smerom od ucha k ústam, ale len do zhruba polovice tejto cesty), na spánkové kosti a kosti sánky. 


Po prvotnom vyskúšaní na ruku som si ním nebola úplne istá a a mala som pocit, že je dosť svetlý a neurobí mi na pleti žiaden efekt. No po vyskúšaní som zistila, že rozdiel tam určite je, i keď ho možno na prvý pohľad nikto iný nepostrehne. Čo je teda hlavným pozitívom tohto bronzeru? Kontúri pleti vyzerajú prirodzenejšie, farebnejšie, akoby mierne opálenejšie od slnka, vďaka čomu vyzerá vaša pleť živšie a zdravšie. Veľa z vás by možno so mnou pri výbere tohto odtieňa nesúhlasilo, pretože by ste si mysleli, že bronzer má byť videteľne vidno, no nie je umenie namaľovať sa výrazne, aby to bilo do očí, ale tak, aby si ľudia ani nevšimli, že ste nalíčená a tento produkt to docieli.


Poznáte značku The Body Shop?
Máte s ňou nejaké skúsenosti?
A čo bronzre? Používate alebo sa im vyhýbate?

Prajem vám krásny pondelok


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára