piatok 30. mája 2014

|Movie Tips #2|

Krásne dobré ránko všetkým,
dnešok je môj posledný deň služobnej cesty, ktorú som vám už spomínala. Ide o terénne cvičenie, ktoré každý rok naša katedra organizuje v Rožňave pre študentov, ako povinný trip, ktorý je podmienkou ku skúške. V podstate celý čas chodíme von na rôzne túry a vysvetľujeme, kde aké rastliny rastú, čo je čo, oni sa tie názvy musia po latinsky naučiť a my ich dnes budeme z toho skúšať. Už je to druhý rok, čo som samostatne viedla skupinu a som z toho dosť nadšená, aj keď sa za nejakého veľkého odborníka nepovažujem. No je to fakt super, pretože sa stretne kopa mladých ľudí a vždy je sranda.
Dnešný príspevok bude taký oddychovejší, venovaný filmovým tipom/netipom, takže keď som vás ešte neunudila poďme rovno nato.



your photo name

utorok 27. mája 2014

|Bourjois Rouge Edition Velvet|

Ahojte kočky,
tak ako ste včera začali nový týždeň? Ja služobne mimo Košíc.
Tri dni budem chodiť so študentami po túrach, takže dúfam, že nám počko vydrží a bude pekne ;)
Držte palce!
Ale ešte predtým som vám chcela ukázať horúcu novinku od Bourjois, ktorú som si okamžite zamilovala. Ide o tekutý, dlhotrvajúci matný rúž z kolekcie Rouge Edition Velvet.



your photo name

nedeľa 25. mája 2014

|L´Oréal Collection Privée|

Videli ste už novú kolekciu lakov na nechty a rúžov L´Oréal Collection Privée? Je úplne geniálne štylizovaná do nude a zemitých farbičiek, inšpirovaných slávnymi ženskými celebritami, ako sú napríklad Eva Longoria, Julianne Moore, či Jennifer Lopez. Na moje prekvapenie je aj po mesiaci v obchodoch dostupná, z čoho mám radosť, pretože by som rada vyskúšala aj niektorý z rúžov. Z lakov na nechty ma samozrejme zaujal krásny neutrálny lak inšpirovaný Julianne, nádhernou červenovlasou herečkou, ktorá patrí k mojim obľúbeným.



your photo name

štvrtok 22. mája 2014

|Chanel Les Beiges|

Nikdy som nebola maniak do púdrov. Laky na nechty, v poslednej dobe rúže, možno lícenky, to áno, ale púdre nikdy. Mám dva a aj tie sú pre mňa až až. No keď som zbadala na internete zlatíčko, ktoré vám dnes zrecenzujem a počula o ňom všetky tie chvály, priznám sa, podľahla som. Je to priam módny kúsok, dokonca by som povedala až umelecký, ktorý púta všade pozornosť, už len svojim prevedením. Drahšie kozmetické značky som vždy obdivovala, no nemala som odvahu ich kupovať, ale čím som staršia, zisťujem, že niekedy sa fakt vyplatí mať jeden lepší kúsok, ako desať lacnejších, ktoré nie sú až tak dobré. Jedným z takých je aj púder od Chanelu Les Beiges.



your photo name

utorok 20. mája 2014

|Bioderma Sensibio AR BB krém|

Pred takými desiatimi rokmi som na používanie make upu ani nepomyslela. Musela som si vystačiť so špirálou a ceruzkou, sem tam nejakými tieňmi, pretože iné by mi mamina ani nedovolila, za čo som jej v podstate teraz aj vďačná. No dnešná doba je iná, všade chodia mladé baby s hrubou "omietkou" a často nevyzerajú, že majú viac než šestnásť rokov. I keď sa vraví, že make up je dobrý, pretože pleť počas dňa chráni, v takomto mladom veku je to určite kontroverzné. No dnešná doba už ponúka aj alternatívy, ktoré predstavujú menšie zlo a podľa mňa sú BB krémy jedny z tých menej škodlivých. Dnes vám v krátkosti opíšem Sensibio AR BB krém od Biodermy, ktorý mi leží doma už nejakú dobu a ktorý s obľubou používam.



your photo name

sobota 17. mája 2014

|New In #5|

Ahojte kočky,
sme za polovicou mája, tak čo by ste povedali, keby sme si dali New In tohto mesiaca? Teda novinky, ktoré sa nahromadili v mojom šatníku a iné drobnosti, ktoré mi robia radosť posledných pár týždňov. Minulomesačný príspevok mal dosť úspech a zjavne sa vám páči takýto typ príspevkov, tak prečo to neskúsiť znova?! Pripravené? Poďme na to;)



your photo name

streda 14. mája 2014

|Garnier Neo - love it or leave it?|

Ahojte baby,
dnes som tu opäť konečne s krátkou recenziou a tento krát pôjde o novinku v našich drogériách, krémový deodorant Garnier Neo. Ako teda u mňa obstál?



your photo name

pondelok 12. mája 2014

|Girls Night Out Essentials|

V tomto poste by som vám rada ukázala niektoré moje osvedčené tipy, ak sa chystáte niekam večer na záťah. Čo k tomu dodať? Snáď len, že si to užite!!!



your photo name

nedeľa 11. mája 2014

|Šťastný deň matiek!|

Dnešok patrí  všetkým matkám, preto by som im chcela zaželať krásny deň matiek. Avšak tento príspevok by som rada venovala jednej obzvlášť výnimočnej žene a to mojej mamičke, ktorú nadovšetko ľúbim a vážim si ju. Si moja najlepšia priateľka, moja učiteľka a veľká inšpirácia.
Vďaka ti za všetko mami. Ľúbim ťa :*




your photo name

piatok 9. mája 2014

|Spring Wishlist|

Wishlist som nerobila už veľmi dlho a možno by vás zaujímalo, čo na ňom momentálne mám. Pre tých, čo nevedia o čo ide, tak wishlist je zoznam pomyselných vecí, po ktorých momentálne moje srdce piští najviac. Všetko na zozname by sa dalo považovať aj za taký predčasný Summer Wishlist.
So, enjoy!


your photo name

utorok 6. mája 2014

|Ziaja - potešenie pre vašu pokožku|

Značku Ziaja (Žaja) poznám už strašne dlho, no aj napriek tomu som mala tú česť vyskúšať ju asi len dva krát v živote. Raz to bol tuším odličovač a pred pár mesiacmi sprcháč z kozieho mlieka. No a keď mi nedávno bola značkou ponúknutá spolupráca, neváhala som ani sekundu. K otestovaniu som dostala telové mlieko tej istej rady ako sprchový gél, ktorý som už skúsila a keďže som s ním bola spokojná, veľmi som sa na toto testovanie tešila. Ako to teda dopadlo, to sa dočítate ďalej ;)



your photo name

sobota 3. mája 2014

|Ako mať krásne letné nôžky|

Zdravím vás milé dámy,
keďže sa blíži leto, pomaly začneme zo skríň vyťahovať sandále a iné otvorené topánky, v ktorých musia chodidlá vyzerať vždy pekne upravené. Povedzme si, kto z nás nemá problém so suchou a hrubšou kožou na pätách? Ak nie, tak to ešte len príde, verte mi. Vplyv na to má kopec faktorov ako nedostatok hygieny, vitamínov, nosenie zlej obuvi, no predovšetkým vek. Veľmi záleží aj na tom, ako sa o svoje nohy staráte a hýčkate ich. Vďaka dôkladnej starostlivosti je možné tento problém jednoducho zvládnuť. Ako teda na to?



your photo name

štvrtok 1. mája 2014

|MaxFactor Max Effect Mini NailPolish|

Ahojte kočky,
viete ako zbožňujem svoje laky na nechty. Na ulici by ste ma nestretli s nenalakovanými nechtami a keď tak len ak by som ich mala ostrihané na krátko. Inak sa bez laku cítim presne ako nahá. Stále rada skúšam nové a nové odtiene a hoci zelené a modré farby nie sú zrovna môj komfort, raz za čas podľahnem aj ja. A tak som jedného dňa stála v dmku a pri prezeraní stojanov som natrafila na výpredaj lakov MaxFactor. Musím sa priznať, že je to značka, od ktorej som ešte v živote nič neskúšala. Neviem čím to je, ale ani doteraz ma jej kozmetika neláka a za tie ceny si radšej kúpim niečo iné. No ale prejdime k tomu, o čom som pôvodne chcela. Hneď na prvý pohľad ma upútal svojou nádhernou farbou a musela som ho mať. No a ako to s ním nakoniec dopadlo?



your photo name