piatok 13. februára 2015

|Review Bourjois Healthy Balance|

Krásny piatok želám,
dnes je deň, ktorý nemám v láske. Som veľmi poverčivá a piatok 13. je ako stvorený pre moju paranoju :D No aj tak si nepokazím víkend, hlavne keď ma dnes večer čaká babský večer v podaní kina Fifty Shades of Grey a drinku v obľúbenom podniku. Takže sa veľmi teším, že konečne po dlhšej dobe niekam večer vypadnem, zabavím sa a odreagujem. Keďže je zajtra toho Valentína (niežeby som ho nejako zvlášť oslavovala), rozhodla som sa dnes pre článok, ktorý bude ladený veľmi nežne a žensky. Zrecenzujem vám jeden veľmi skvelý produkt, o ktorom som na československých blogoch ešte nečítala a určite stojí za zmienku, takže poďme na to.


Z kolekcie Healthy Balance mám make up, s ktorým som bola celkom spokojná a po prečítaní viacerých zahraničných recenzií som sa začala zaujímať aj o púder. Kozmetiku zbožňujem, ale púdre nie sú niečo, s čím by som rada veľa experimentovala. Napríklad také lícenky, tých môžem mať aj 50 a nikdy nebudem mať dosť skúšania nových farieb, konzistencií a podobne. Naopak pri púdroch zvyčajne ostávam verná tomu, čo mi vyhovuje a doteraz som striedala len tri a to Rimmel Matte, NYC a Chanel Les Beiges. S púdrami je to v mojom prípade tak, že ich len veľmi ťažko a dlho spotrebuvávam, keďže ich nepoužívam pravidelne a veľa. Posledné 3-4 mesiace som ho využívala len veľmi sporadicky, max 2x do týždňa, takže som sa do kúpy nového púdru nejako nehrnula. No chute sa vždy menia a opäť som sa rozhodla používať tento typ produktu aspoň na T zónu, ktorá si to občas vyžaduje.


Púder Healthy Balance ma slúžiť na zjednotenie pleti, zmatnenie a rozjasnenie. Je obohatený o ázijské ovocné extrakty, ktoré majú obnovovať rovnováhu pleti - yuzu, čo je citrusovité ovocie podobné mandarinke, má pleť zmatňovať a hurmikaki ju má hydratovať. 


Balenie púdru je veľmi tenké, kompaktné, praktické do akejkoľvek mini kabelky a výhodou je aj veľké zrkadielko. Neobsahuje žiadnu pudrenku ani štetec, čo však schvaľujem, pretože tie aj tak nikdy nepoužívam a vďaka tomu nie je obal prehnane veľký a hrubý. Obsah púdru je 9g. Na výber máte zo štyroch odtieňov. Veľa žien volí 52 Vanille, ktorý je vraj transparentný, no mne v predajni prišiel príliš svetlý a bála som sa, že mi na pleti vytvorí upírsky finiš, takže som zvolila o niečo menej drastickú verziu s trochou farby a to 53 Beige Clair, vďaka ktorému nevyzerám ako mŕtvola.


Čo ma okamžite po prvom použití prekvapilo a milo potešilo je ovocná vôňa púdru, ktorý vonia presne ako jeho braček make up Healthy Mix. Konzistencia púdru je veľmi jemná, príjemná, nanáša sa skvelo štetcom a takmer nepráši, čo je u púdrov veľmi vzácne. Na pleti pôsobí veľmi prirodzene a nezvýrazňuje mi chĺpky, čo je vždy veľmi vítaný efekt. Pleť krásne zmatní a mám pocit, že jej naozaj dodá akýsi jas.
Popis uvádza 10 hodinové zmatnenie pleti, čo je vždy trochu kontroverzné, pretože moja pleť je veľmi mastná a 10 hodín na nej určite nevydrží. Momentálne ho však mám na pleti už takmer 6 hodín a nepozorujem žiadne mastenie T zóny a to už je čo povedať. 


Kúpite ho v predajniach Fann, Marionnaud, v Čechách aj v dm drogériách (a aj v niektorých Slovenských) a samozrejme na webe. Problém je trochu s odtieňmi za ktorými je treba sa naháňať a niekedy vyčkať na ten pravý, pretože sú skoro stále vypredané. Ale určite stojí za to si naň počkať Cena je plus mínus okolo 10€, čo nie je za púder tejto kvality vôbec zlé. Veľmi mi pripomína Chanel Les Beiges a to ako vôňou, tak aj finišom, čo môže byť spôsobené tým, že Chanel vlastní Bourjois (alebo je to naopak?), takže sa produkty oboch značiek vyrábajú v tej istej fabrike.

Poznáte tento púder a ak áno, aký je váš názor na neho?
Používate vôbec púdre?
A aký je váš najobľúbenejší?
BTW, už večer sa môžete tešiť na spustenie valentínskej giveaway ;)


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára