streda 4. marca 2015

|Novinky v mojom malom (ne)kozmetickom svete #14|

Zdravím vás zlatíčka,
už je to skoro rok, ako vám pravidelne prinášam príspevky o novinkách, ktoré sa u mňa nazhromaždili, ktoré som si zakúpila a ktoré práve testujem. Ani tento mesiac to inak nebude a ako vždy vám ukážem veci, o ktorých sa po väčšine ešte určite nejakým tým postom zmienim. Pôjde prevažne o kozmetiku, no na konci si prídu možno na svoje aj módny nadšenci a milovníci domácich somariniek. Tak poďme na to ;)


Takže, ako už iste viete, nedávno som robila objednávku na Kiko stránke, bol o tom aj samostatný post (tu) a vecičky stále testujem, skúšam, patlám sa, no musím povedať, že zatiaľ som spokojná veľmi. Nedalo mi však nespomenúť to v novinkách, keďže predošlí príspevok možno veľa z vás nevidelo. Kiko je super lacná kozmetika, ktorá by sa zišla aj u nás. Majú nádherné obaly, príjemné produkty na pery, krásne farby, čo k tomu dodať. Inak, z tejto kozmetiky mám pre vás nachystané aj niečo do ďalšej giveaway, takže sa máte na čo tešiť ;)


O červenom rúži L´Oréal z kolekcie Exclusive som už taktiež písala tu. Zamilovala som si ho okamžite, ako som ho po prvý krát mala na perách. Má nádhernú koralovo červenú farbu, žiari na míle ďaleko a hoci som si myslela, že sa v tejto farbe budem cítiť nesvoja, opak je pravdou. Má matný finiš a ak nejete, tak vydrží strašne dlho. A to balenie, ach, jedna báseň. Fotenie takéhoto produktu je vždy potešením. Táto kolekcia sa L´Oréalu fakt vydarila. Som zvedavá, s čím príde nabudúce. 


Zo Ziaje mi opäť zaslali nejaké produkty na testovanie, čomu som sa veľmi potešila, pretože ich výrobky mám hrozne rada a zatiaľ bolo len málo, ktoré mi nevyhovovali. No tak to býva s každou značkou. Telové mliečko z kozieho mlieka som zatiaľ odložila do svojej tajnej krabice so zásobami, pretože mliek mám momentálne až až, no na leto ho využijem. Má skvelú tenkú nádobku, takže bude ideálne na cestovanie.
Kamarátke nevyhovovala nová micelárka od Garnier, a keďže vie, že rada vyskúšam čokoľvek nové, tak mi ju darovala a ja som ju s radosťou prichýlila. Bola ešte polovičná, takže v pohode sa dala otestovať aj dlhodobejšie. No už teraz vám prezradím, že kamaráti asi nebudeme :(


Najviac som sa zo Ziaje potešila novému šampónu z rady Ziaja Med, ktorý je určený na lupiny. Viete, že s nimi bojujem už niekoľko rokov. Chvíľu je dobre, potom mám obdobie, kedy neviem či sa dať ostrihať do hola alebo čo. Zatiaľ však nechcem predbiehať a zakríknuť to, no určite o ňom ešte budete počuť. Chce to len hlbšie a dlhodobejšie testovanie, pretože veľa krát som zhodnotila, že je šampón po mesiaci skvelý a o pár dní/týždňov to dopadlo katastrofálne.
Vo februárových obľúbencoch som vám ukazovala aj ďalšiu novinku. Je ňou Kérastase bezoplachová kúra na teplom upravované vlasy. Skvelá vecička, zamilovala som si ju okamžite a naozaj pomáha mojim vlasom a chráni ich pred poškodením. Nanesiete na vlhké konce vlasov, vyfúkate a je to.


Pribudli mi aj nejaké krémy na ruky. Ešte v decembri som sa zúčastnila vianočnej súťaže Manufaktura, kde som nakoniec vyhrala marhuľový krém, ktorý vonia fakt skvelo a už sa teším až ho začnem používať.
Ibaže momentálne som uprednostnila Ziaja koncentrát z kozieho mlieka, ktorý si aplikujem každý večer a odkedy ho používam, mám pocit, že mám ruky menej suché.


Tak to by bolo z kozmetiky všetko. Ako vidíte, nebolo toho až tak veľa, mnohé veci ste už na blogu videli a mnohé z nich som dostala. Neviem, ale momentálne mám všetko čo potrebujem a len veľmi ťažko ma v poslednej dobe niečo zaujme a nadchne. Máte to tak tiež?
Poďme teda na nekozmetické novinky. Tých nie je veľa a niektoré sú ešte z Prahy, ale neukazovala som vám ich ešte, takže to teraz napravím.
Túto roztomilú kabeločku som objavila v Stradivariuse. Mám rada malé crossbody kabelky, hlavne na večer do mesta, kde nahádžete len to najnutnejšie a môžete vyraziť. V takejto farbe ešte žiadnu nemám a leopardí vzor je moja slabosť. Bola to veľmi spontánna kúpa, no využívam ju dosť často, takže ako sa zdá, nebola zbytočná.


Riflová bundička je podľa môjho názoru nutnosť. Aspoň ja ju využívam dosť často. Mám jednu v tmavej farbe v sakovom strihu a chcela som niečo klasickejšie, svetlejšie a trochu rebelskejšie. Túto som objavila v C&A a hneď po oblečení som vedela, že ju chcem. Trochu ma zaskočilo, keď predo mnou v pokladni stála pani a kupovala drobulinkú riflovku pre malé mimino, a stála rovnako, ako moja.


Nakoniec som ešte v zimnom výpredaji v predajni Baťa vychytala tieto super duper kotníčky. Milujem tento štýl a nosím ich strašne často a ešte budem, takže ďalšia kúpa, ktorú určite neľutujem. A 30€ za kožené topánky je super cena.


No a nakoniec ešte niečo pre knihomolov. PantaRhei má v poslednej dobe veľa skvelých kníh vo výpredaji. Takto sa mi podarilo vychytať nádhernú paperbackovú kuchárku s názvom Šik varenie pre šik dievčatá od Jennifer Joyce (originálny názov Skinny Meals in Heels sa mi páči oveľa viac). Stála iba 5€, a raz sa určite zíde. Okrem toho sú v nej nádherne fotografie a pekné inšpirácie. Celým internetom sa momentálne šíri veľmi populárna kniha Pretty Honest od Sali Hughes. Je to vlastne akýsi sprievodca beauty svetom, v ktorom autorka opisuje svoje vlastné skúsenosti, dáva rady, čo používať a ako, čomu sa vyhnúť a podobne. Veľmi pekne písaná knižka a hoci som zatiaľ prečítala asi len 4 kapitoly a pretože mám zase jedno z tých nečítacích období, už sa teším, až ju prelúskam celú.
No a nakoniec tu ešte mám nie knihu, ale diár. Milujem novoročné výpredaje kalendárov a diárov. Dajú sa kúpiť s viac ako polovičnou zľavou a i keď mi žiaden nový netrebalo, neodolala som.


Poslednou novinkou sú u mňa ikeácke sviečky, ktoré nakupujem vždy, keď sa do niektorej Ikei dostanem. Priateľ bol ešte v januári na služobke v Modre, takže mi ich doniesol do zásoby, čomu sa strašne teším. Moje najobľúbenejšie sú vanilkové, pretože krásne voňajú a majú neutrálnu farbu, takže nemusím rozmýšľať, či sa hodia k tomu zariadeniu izby alebo nie. 


Nezabudnite prosím za mňa zahlasovať v ankete BLOGER ROKA 2014. Ak sa vám môj blog páči, svoju podporu mi môžete vyjadriť svojim "lajkom" tu. Ďakujem!
Prajem vám krásny zvyšok pracovného týždňa ;)


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára