streda 5. augusta 2015

|Sephora Cream LipStain|

Príjemné ráno prajem,
dnes si dáme recenziu na ďalší skvelý  produkt na pery, ktorý som objavila len nedávno. O Sephora Cream Lipstain som počula veľa dobrého na základe rôznych blogov a youtube videí, ktoré sledujem. A keďže momentálne trpím závislosťou od červených pier, vedela som, že ju musím vyskúšať. A potom som ju raz uvidela na kamoške, no a bolo rozhodnuté. 


Sephora Cream Lipstain sú matné tekuté rúže, ktoré majú dlhotrvajúci efekt.
Hneď na začiatku vás upozorním na dve veci, ktoré musíte mať na pamäti pri všetkých matných rúžoch, a to, že:

  • pery v určitom bode určite vysušia
  • a musíte ich mať v úplnom poriadku, aby farba vyzerala dobre 

Tak je to aj v tomto prípade a obávam sa, že ešte nepoznám žiaden, ktorý by mi pery nevysušil. Pocit suchých pier určite nenastane okamžite, ale po nejakých dvoch-troch hodinkách sa určite dostaví.


Z ingrediencií spomeniem napríklad avokádový olej, ktorý perám dodáva pocit pohody a vyživuje ich, ďalej včelí vosk, či vitamín E, ktorý má antioxidačné vlastnosti.


Je to naozaj skvelý produkt. Ak hľadáte niečo dlhotrvajúce, čo bude držať ako pribité,niečo čo má sýtu farbu už v prvom nátere, tak je tento rúžik rozhodne pre vás.
Ja ho mám v odtieni č. 01, čo je prekrásna žiarivá červená, ktorá však vyzerá na každých perách úplne inak, no je veľmi univerzálna a hodí sa všetkým. Ja a kamoša sme úplne odlišné typy a sedí nám táto farba obom a to aj napriek tomu, že na každej vyzerá trochu inak. Čistý produktový chameleón.
Rúž nemá žiadnu chuť, zato vonia trochu po karamele, čo ma príjemne prekvapilo. A čo sa výdrže týka, tak tá je úplne fantastická. Vydrží takmer celý deň, samozrejme pri jedle alebo pití sa treba trochu doupraviť, ale len veľmi minimálne.
Trochu ťažšie sa mi nanáša, keďže jeho farba je dosť výrazná a sem tam mi trochu skĺzne ruka, no dá sa tomu ľahko pomôcť použitím štetca na pery.


Osobne som nikdy nič od značky Sephora neskúšala a vždy som ju prehliadala, pretože ma ničím neupútala. No tento produkt jej naozaj vyšiel a teraz som zvedavá, aké by mohli byť aj iné produkty a či by som medzi nimi našla niečo podobne dobré.
Keďže je to produkt originál od Sephory, kúpite ho jedine ak na nejakú natrafíte niekde na dovolenke. Stojí okolo 10€.
Ja ho mám z Prahy (kamarátke ho poslala jej kamarátka, za čo jej touto cestou naozaj ďakujem).
Takže dievčatá, ktoré ste z Čiech, určite ho omrknite ;)

A čo vy a matné rúže?
Červená? Radi, neradi?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára