streda 2. septembra 2015

|New In August #20|

Dobré ránko želám,
máme tu prvý septembrový príspevok. Ani sa mi nechce veriť, ako rýchlo to ubehlo. A po prvý krát v živote sa ma tento mesiac nijako nedotýka. Je to veľmi zvláštny pocit po toľkých rokoch študovania. Ešte stále si na to nejako neviem zvyknúť, ale tak zas tomu ešte nie je tak dlho.
Novinkové príspevky ako sa zdá, majú u vás celkom úspech a tak ani tento mesiac tomu inak nebude. Tentoraz je ich trochu viac, tak sa poďme pozrieť na to, čo mi do kozmetického "kumbálu" pribudlo tentoraz a na aké recenzie sa v budúcnosti môžete tešiť.


Keď som prvý krát videla obálku nového vydania Elle, zamilovala som sa na prvý pohľad. Nie som síce fanúšik dotyčnej modelky, no fotka má svoje čaro a je to jedna z najlepších obálok aké som v poslednej dobe videla u nejakého magazínu vôbec. Veľmi som sa teda tešila, až dorazí aj k nám a to aj preto, že v nej mali byť tiene Rimmel, no čo čert nechcel, na Slovensko dorazila verzia s termálnou vodou Avéne, čo ma dosť sklamalo, ale aj tak som si časák nenechala újsť. Asi najväčšiu radosť som si urobila tento mesiac s dvoma produktami Clinique a to revitalizujúcim olejom Turnaround a BBčkom. 


Prvý krát som navštívila aj novú predajňu Ziaja v Auparku, kde som k nákupu kondicionéra v spreji a pleťového peelingu dostala zadarmo olivkový sprcháč. Skvelá kúpa, nemyslíte? BTW, ten peeling je úplná topka, takže recenzia bude asi viac než prívetivá.


Značku Natura Siberica som chcela vyskúšať už hrozne dlho a po kondicionéry v spreji som pokukovala na nete už nejaký ten týždeň, no nechcelo sa mi ho nejako objednávať. A potom som raz prechádzala okolo takého obyčajného stánočku v Tescu a tam bol. Neuveriteľné. Myslela som, že je to asi omyl, ale nebol. Mali k dispozícii ešte niekoľko ďalších produktov značky a veľmi ma toto zistenie potešilo. Síce som v ten istý deň predtým kúpila Ziaju, ale veď čo už. Tieto spreje sa rýchlo míňajú, takže sa doma určite nestratí a budem ho mať do zásoby.


V jeden deň sme sa boli kúpať v Nyíregyháze a neodolala som ani návšteve drogérie Muller. Vždy tam nájdem skvelé vecičky a tentoraz som objavila telový melónový sprej a keďže je to moje najobľúbenejšie ovocie, vedela som, že ho tam nemôžem nechať. Tieto spreje sú super do kabelky a na také rýchle osvieženie nepoznám nič lepšie.


V Marionnaude majú teraz super výpredaje a pri pokladni som natrafila na lak Estée Lauder za bezkonkurenčnú cenu. Len až doma som si všimla, že je matný, ale v podstate je to aj tak jedno, keďže vždy používam lesklý topcoat. No farba je aj tak o niečo tmavšia než vo fľaštičke, takže to bude skôr lak na jesenné obdobie.


Skúšali ste už túto vecičku? Je to telové mliečko v spreji od Balei. Viem, že čosi podobné má značka Vaseline, ktorú u nás nekúpime a tak som bola veľmi zvedavá, o čo ide. Keďže nemám veľmi rada všetky tie mastné mlieka a maslá toto je naozaj super vecička pre všetkých, ktorý zdieľajú podobný názor.


Pamätáte si ešte príspevok o Balea Peelingu s citrusovou trávou? No ak nie, tak tu je recenzia. Bola som zvedavá, či sa náhodou v tejto vôni v predaji nenachádza aj iný druh produktu a on sa predsa len našiel. Fantastický sprcháč za euro. Proste totálne výhodná kúpa. Vôňa síce nie je až taká výrazná, ako v prípade peelingu, no za tú cenu sa fakt oplatí. Určite ho čeknite vo vašej dmke ;)


Malá drobnosť, ale predsa len užitočná. Neviem, či som spomínala, že som mala natiahnutú šľachu na nohe. No každopádne aj po preliečení ma to sem tam pobolievalo. A tak som si raz od ocka požičala Flector, s ktorým bola bolesť do 5 minút preč. Hotový zázrak. Preto som si tiež jeden kúpila a čo tým chcel básnik povedať? Kam som to vlastne dospela, keď tu už rozoberám gély na boľaviny. Cítim sa tak staro :D


Túto micku som objavila v Carefoure za 2 éčka a chcela som jej dať šancu, keďže mi dochádza moja Bioderma, no horšie štípanie očí som v živote nezažila, verte mi :D Ale pleť očistí naozaj pekne, len tie oči, to proste nejde ani keby som mala sado maso sklony.


Medzi poslednými novinkami u mňa nájdete miniatúrky z maďarského Mullera. Prvým je deodorant do kabelky Aveo, ktorý som ešte neskúšala, rovnako ako ani mini dentálnu niť, ktorá je úplne rozkošná. A čo ma najviac v predajni zaujalo bola penová hydratačná maska v spreji. O ničom podobnom som ešte nepočula, takže pochopiteľne som sa rozhodla, že ju pre čisto "vedecké" účely vyskúšam.

Tak ako? Zaujalo vás z produktov niečo?
Na akú recenziu sa budete tešiť najviac?
BTW, veľa šťastia do nového školského roka pre všetkých školopovinných :*


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára