streda 30. septembra 2015

|September Favorites|

Krásnu stredu želám,
momentálne mi v slúchadlách znie pohodová skladba Pure Shores a tak som sa konečne naladila k napísaniu tohto článku. Nechce sa mi ani veriť, že už je September u konca. Nemáte pocit, že tento mesiac ubehol nejako obzvlášť rýchlo? Ale brutáááálne. Na sekundu sa otočíte a už je fuč :D Ale aspoň mám príležitosť ukázať vám ďalších obľúbencov za tento mesiac. Aby som teda zbytočne nezdržiavala, poďte sa so mnou pozrieť na to, čo mi tento mesiac urobilo najväčšiu radosť.


Nechcem sa stále opakovať, preto som vybrala niekoľko kozmetických produktov, ktoré tak akosi vyčnievali z radu. Medzi prvé produkty by som zaradila Sephora Lip Cream, tekuté matné rúže. O červenom odtieni, 01 Always Red, ste sa už mohli dočítať v tomto článku, no ružový som si priniesla z nedávneho výletu a hoci som vám ho chcela ukázať až v novinkách, rozhodla som sa, že by bola škoda ho nespomenúť, pretože som sa do tejto farbičky, 03 Strawberry Kissed, úplne zamilovala a mala som ju na sebe už nespočetne krát. Krásna farba nie len na leto, ale podľa mňa aj na jeseň. Tieto rúže sú fakt neskutočne dobré a za priateľnú cenu. Jedinou nevýhodou je, že ich nezoženiete na Slovensku, iba v zahraničnej Sephore, no ak sa v niektorej niekedy ocitnete, určite si tento produkt vyskúšajte.


Ako ste už v posledných  novinkách asi videli, do zbierky lakov mi konečne pribudol jeden odtieň Estée Lauder Pure Color, 05 Heart Beet, čo je prekrásna fialová farbička. Po laku tejto značky som túžila už dlho a teraz bola vo viac ako polovičnej zľave, takže som dva krát nerozmýšľala. Farba je o niečo tmavšia, než vyzerá vo fľaštičke a matná, čo som zistila až doma. No na počudovanie som si túto formulu zamilovala. Vôbec nepruhuje, lakuje sa s ním super ľahko a je už v prvej vrstve krásne sýta. Perfektná na toto ročné obdobie.
Mimochodom, úplne som prepadla mramorovému ošiaľu a zbožňujem ako sofistikovane pôsobí. Pri poslednej návšteve Prahy som si nenechala ujsť ani predajňu H&M Home, o ktorej som vedela, že má v ponuke aj produkty z tohto materiálu. Môj drahý mramor neznáša, no vedel ako moje srdce piští po jednom takom krásnom podnose a tak mi ho kúpil. Budem sa snažiť nepoužívať ho často na fotenie, no nič nesľubujem, pretože začínam byť tak trochu závislá.


Medzi moje najobľúbenejšie produkty, ktorých sa nikdy nevzdám, pretože sú tak dobré, že bez nich asi neprežijem (a takých je u mňa len veľmi malá hŕstka) je Neutrogena bazalm na pery. Mám ho doma už roky a mala by som ho už asi vyhodiť, no nič mu nie je a je mi ľúto sa ho zbaviť. Je to jediný balzam, ktorý dá moje pery dokopy z večera do rána. Je to ako zázrak. Priateľ si ho so sebou brával na školenia do Nitry a teraz na neho nedá dopustiť a to už je čo povedať. Tak skvelý je tento malý produktík. Ak máte teda problém s veľmi popraskanými perami, ale naozaj veľmi, tak ho určite vyskúšajte. Je top! Ja len dúfam, že za tie roky nezmenili zloženie.
Na dovolenke som konečne mohla poriadne otestovať multifunkčný suchý olej Nuxe, ktorý všetci všade ospevujú. Môjmu drahému tento produkt veľmi nevonia a aj preto som sa mu dlhšie vyhýbala, no na dovolenke sa prejavil ako skvelý pomocník namiesto voňavky, či na suchšie končeky vlasov. Do budúcna budem seriózne uvažovať nad veľkým balením.


V poslednej dobe sa snažím tak nejako udržiavať svoju pleťovú rutinu, čo je aj dôvod, prečo mi veľa pleťových produktov doma len tak sedí. Pred pár dňami pribudla na blogu recenzia na hydratačný gél Dr. Belter, ktorý som z tohto dôvodu poriadne vyskúšala tiež až na dovolenke. No ako sa ukázalo, je to fantastická vecička. Ak máte pleť dehydrovanú, okamžite uvidíte rozdiel. Máte pocit, že vaša pleť vypila pohár vody a je krásne vypnutá a rozžiarená. Fakt skvelý pomocník, ktorý sa oplatí mať vo výbavičke.


Po nejakom čase som vytiahla z kozmetickej zbierky aj Benefit maskaru (recenzia tu). Bola dosť drahá a tak som nechcela aby vyschla, preto sa ju snažím dopoužívať. Mám pocit, že v poslednej dobe na akú maskaru natrafím, poviem si, že je to tá pravá a potom vytiahnem zo zásob inú a tá mi príde tiež výborná. No každá je svojim spôsobom iná a každá ma niečo do seba. Takto je to aj s maskarou They´re Real. Krásne riasy rozčeše, predĺži naozaj neuveriteľne, až máte fakt pocit, že máte umelé riasy. Sem tam sa mi síce stane, že sa otlačí pod okom, ale tiež nie vždy. No inak je naozaj perfektná. A vydrží celý deň, čo dokazuje aj to, že je nočná mora dať ju úplne dole :D


Mojim posledným obľúbencom je čokoláda, o ktorej som si nemyslela, že by mi niekedy mohla chutiť. Mám rada sladko-slané kombinácie, no nikdy mi nechutili napr. praclíky v čokoláde. Vadila mi na nich totižto ich glazúra. No potom som v Sephore dostala vzorku tejto Milka čokolády s keksíkmi Tuc Tuc a bola to láska na prvé ochutnanie. Myslím, že po čokoládkach After Eight som našla svoju ďalšiu slabosť :P


A to by bolo pre dnešok všetko. Dúfam, že ste si príjemne počítali a že som vás možno trochu inšpirovala k vyskúšaniu niečoho nového. Budem rada, ak mi do komentov napíšete, čo urobilo v poslednej dobe radosť vám ;)


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára