streda 23. septembra 2015

|Spotrebované produkty #12|

Hello zlatíčka,
ďalší mesiac, ďalšie smetí na zrecenzovanie. Opäť som si pre vás pripravila ukážku niekoľkých spotrebovaných produktov a ich mini recenzie. Tak sa poďme teda pozrieť na to, čo mi bude chýbať a zakúpim si to znova a naopak načo sa už nemôžem dočkať, až to skončí v koši.


Po roku som vypotrebovala sprchový peeling od Yves Rocher s vôňou jahody. Produkt samotný nebol vôbec zlý. Krásne pokožku prevoňal, nevysušoval ju, stačilo ho naozaj málo, no čakala som od neho trochu viac. Teda aspoň po tej peelingovej stránke. Viem, že je to len sprcháč a že ten by mal byť k pokožke šetrnejší, ale trochu granúl navyše by mu(nikomu) neuškodilo. A jeho cena mi prišla premrštená, takže či by som doň šla znova? Hmm, skôr nie ako áno, ale jeden nikdy nevie.
Ďalší produkt od tejto značky spadá do mojej kategórie "must have" produktov. Klasické sprcháče YR milujem. Milujem skoro všetky vône. Nie som veľmi na tie orieškové, bavlnníkové a pod., no tie ovocnejšie sú perfektné. Bola som dosť nešťastná zo správy, že môj obľúbený Ylang Ylang prestali vyrábať, no našťastie prišli s novou vôňou, ktorá mi to vynahradila - karambola. Takto si predstavujem fantastický letný sprcháč. Well done Yves Rocher, well done! 


Ďalšie dva produkty som dopoužívala ešte v bývalej práci. Raz za čas som nutne potrebovala odlakovať nechtíky a tak som pre každý prípad mala na poličke odlakovač Mavala, ktorý som kedysi dostala v nejakej sade ako darček od kamarátov. Na to, že nejde práve o najlacnejší výrobok som čakala niečo viac, ale musím povedať, že medzi týmto a Cienom nevidím žiaden rozdiel. Okrem toho som mala pocit, že sa s ním odlakovávalo o niečo ťažšie. Znova si ho určite nekúpim. BTW, tiež máte pocit, že sú produkty tejto značky trochu preceňované?
Keďže si umývam ruky pomerne často, častejšie ich musím aj natierať a preto mám na stole vždy po ruke nejaký krém. Nie je nič horšie ako pocit suchých rúk. Veľmi som si obľúbila tieto pumpičkové krémy Balea, ktoré nestoja skoro nič, vydržia strašne dlho a navyše vyzerajú na stole k svetu. Po vypotrebovaní druhu s parfémovejšou vôňou som tentoraz presedlala na niečo ovocnejšie. Krémik nenadchol, ani neurazil, no určite som si ho nekúpila posledný raz.


Ako iste viete, Ziaja značku mám hrozne rada a netvrdím to len preto, že mi zasielajú výrobky na testovanie. To vôbec. Veľmi často si ju kupujem aj sama, pretože som s jej produktami spokojná, i keď aj ja sem tam natrafím na výrobok, ktorý mi nie práve vyhovoval. Tentoraz som dopoužívala kondicionér v spreji, ktorý u mňa spadá to tej lepšej kategórie. Je to tzv. "leave in" kondicionér, ktorý len nastriekate do vlhkých vlasov a tie potom len vyfúkate alebo necháte len tak vysušiť. Tieto kondicionéry mám hrozne rada, pretože viem pri nich lepšie korigovať kam ich aplikujem a môžem sa tam lepšie vyhnúť skalpu. Kondicionér ma naozaj prekvapil a už čoskoro môžete na neho čakaťrecenziu.
Micku Bioderma nemusím dva krát predstavovať. Kto ju ešte nevysúšal akoby nežil. A kto ju skúšal, ten vám potvrdí, že je to najlepšia micelárka na trhu. Nemám k nej čo ďalej dodať. Určite som ju nemala posledný krát.


Nakoniec tu mám ešte dvoch pleťových pomocníkov. Prvým sú vlhčiace odličovacie obrúsky Balea určené na normálnu až zmiešanú pleť. Takýchto obrúskov som vyskúšala už strašne veľaa a tieto radím do kategórie nikdy viac. Strašne slabo odličovali a boli málo navlhčené. Myslím, že s bielou alebo ružovou verziou (nepamätám sa už presne lebo ich nepoužívam až tak často) som bola spokojnejšia. Za mňa viac nie.
Kto číta moje spotrebovance pravidelne tak iste vie, že moje najobľúbenejšie odličovacie tampóny sú Cien z Lidlu. Nedávno ich trochu vynovili a čo mi na nich začalo trochu vadiť je, že sa mi zdajú oveľa tenšie a teda rýchlo sa rozmočia. Kupujem ich však aj naďalej, pretože štruktúrou a jemnosťou k pokožke mi vyhovujú najviac.


Tak a na dnes by to bolo všetko. Nabudúce si ukážeme, čo všetko som spotrebovala na dovolenke, takže sa máte opäť na čo tešiť ;)
Ak by vás zaujímali predchádzajúce dva príspevky o spotrebovancoch, kliknite tu a tu.

A čo vy a spomínané produkty?
Máte s niektorým z nich podobnú alebo inú skúsenosť?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára