streda 14. októbra 2015

|My Holiday Skincare|

Dobré ránko želám krásky,
rozmýšľala som tak nad tým, o čom by sme si mohli dnes pohovoriť a napadlo ma, že som ešte nehovorila o svojej dovolenkovej pleťovej rutine. Myslím si, že už by bolo aj na čase ukázať, aké produkty mi robili spoločnosť, pretože za pár týždňov si už ani nespomeniem, že som na nejakej dovolenke vôbec bola.
Tak teda poďme na to.


Ja osobne som obrovský "hoarder" a keď niekam cestujem, beriem so sebou kopec zbytočností. Veď, čo ak sa to predsa len zíde, no nie?! No tento rok som sa snažila krotiť, ale aj napriek tomu som jej nakoniec brala so sebou aj tak neúrekom. Ale keď si predstavíme, čo všetko a na čo všetko vám to treba, tak sa nečudujme, že? Krémy na opaľovanie, po opaľovaní, deodoranty, sprcháče, šampóny a tak ďalej a tak ďalej. A keď si vezmem, že cestujeme dvaja, tak zistíme, že máme niektoré produkty dokonca double. Keďže sa veľa mojej pleťovej rutiny nachádza vo veľmi delikátnych obaloch, ktoré sú buď zo skla alebo krehkého plastu, rozhodla som sa vziať si so sebou naozaj len to najnutnejšie.


Bez micelárky to teda nešlo a tak som ešte pred odletom v Čechách natrafila na túto lacnú Ryor hydratačnú micku, ktorá sa prejavila ako skutočne skvelý pomocník. Pleť krásne očistila, nevysušovala, v kufri nezaberala veľa miesta a vôbec sa nevyliala, čoho som sa trochu obávala., ale našťastie sa tieto obavy nenaplnili. Budete o nej ešte určite počuť v samostatnej recenzii, takže o tom potom.


Bez očného krému sa už ani nepohnem a aj keby to mala byť jediná vec, ktorú si so sebou vezmem.
Tento petržlenový protivráskový krémik Ziaja mám obzvlášť rada a určite to nie je moje posledné balenie. Očné okolie krásne hydratuje, zvláčni a vrásky nie sú také viditeľné. Je príjemne ľahúčky, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva pod očami žiaden zvláštny, lepkavý pocit.


O hydratačnom gély Dr. Belter ste sa už mohli dočítať v tejto recenzii. Ide o naozaj skvelého pomocníka, ktorý môžete použiť len tak alebo pod krém, či  make-up. Osobne som ho používala väčšinou len samostatne pod make up a pleť bola vďaka nemu krásne vypnutá a hydratovaná. Hlavne večer po opaľovaní som jeho účinky naozaj ocenila.


Krémik Clinique Moisture Surge a ja sme mali tú česť už minulý rok a tentoraz som si vzala ďalšie mini balenie so sebou na cesty. Ako som už spomínala, po väčšine som používala len hydratačný gél Dr. Belter, no raz alebo dva krát som využila aj tohto krásavca.
Aj tento produktík je naozaj super a opäť som sa utvrdila v tom, že raz si musím zadovážiť plné balenie.
BTW, tieto malé krabičky nikdy nevyhadzujem. A čo vy?


Ako posledné tu máme ešte balzam na pery The Body Shop, ktorý som používala vždy večer pred spaním. Minulý rok som o ňom často básnila a asi ste už toho mali plné zuby, no ja nie. Kupovala som ho minulý rok na letisku a tento rok som si ho vzala so sebou ako akúsi srdcovú pripomienku. Je to nádherná svieža grapefruitová vôňa, ktorá mi kedykoľvek pripomenie leto, slnko a Egypt, takže ho rada používam aj v zime, keď si chcem trochu zmyslovo zaspomínať. Máte to tak aj vy, že vám niektoré vône evokujú určite chvíle?

No a to by bolo tak všetko. Naozaj toho nie je veľa, hlavne oproti tomu, čo zvyknem používať doma. Avšak zmena tejto rutiny a vysadenie niektorých produktov spôsobilo, že bola moja pleť po príchode domov v o niečo horšom stave, takže som okamžite všetko vrátila do pôvodného stavu a dnes je to už omnoho lepšie.

A čo vy? Ako ste na tom s balením kozmetiky na dovolenky?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára