nedeľa 29. novembra 2015

|Christmas Giveaway|

Zdravím zlatíčka,
tak je to tu. Konečne som tu s novou giveaway, na ktorú ste už určite netrpezlivo čakali a ktorá sa bude tentoraz niesť vo vianočnom duchu. Dnes sa začal advent, čo je podľa mňa najvhodnejší čas na túto udalosť. Keďže sa žiadne Vianoce nezaobídu bez darčekov, ani u mňa na blogu to nebude inak. Týmto vám chcem veľmi pekne poďakovať za vašu podporu, váš záujem, vaše komentáre, ktoré mi robia radosť každý, každučký deň a ktoré stále viac a viac pribúdajú. Ste fakt úžasný a tento rok ste mi to dokazovali v jednom kuse a tak vám aj ja chcem ukázať, ako veľmi vás mám rada a ako si vás vážim. Pripravila som si pre vás zopár celkom pekných produktov, plus niečo malé navyše, tak ak ste zvedavé, určite sa nezabudnite mrknúť dole na podmienky, ako sa môžete zúčastniť.



Začnem teda od toho najmenšieho a postupne prejdem až k tej najväčšej bombe. V balíčku nájdete túto veľmi praktickú kozmetickú taštičku, ktorá je plná zaujímavých vzoriek, ktoré si môžete doma poskúšať.


Ďalším lákadlom bude určite The Body Shop brusnicový balzam na pery, ktorý vonia ako instantné Vianoce a k nemu sa bude hodiť hnedastý rúž od Clinique, ktorý zaručene poteší nejednu z vás.


Potom sa môžete tešiť ešte na krém na ruky, ktorý je v zime nevyhnutnosťou a mini balenie deodorantu, ktoré je ako stvorené do kabelky každej veľkosti.


A z kozmetiky tu mám na záver pre vás ešte lákadielko v podobe tria od Maybelline a to veľmi obľúbenú maskaru Lash Sensational, lak ColorRama a tiene Color Tattoo. No kto by odolal, že? ;)


Ako menší bonus k blížiacim sa sviatkom som do balíčka pribalila aj malú snehovú guľu so sobíkom, ktorá vám dúfam bude pripomínať tento blog a vždy keď sa na ňu pozriete, spomeniete si na mňa :)


Taaaak a teraz už prejdime k podmienkam, ktoré musíte splniť, aby ste si našli pod stromčekom tento krásny vianočný darček:


  • byť zo SR alebo ČR
  • sledovať blog cez GFC (uviesť do komentov meno pod akým ma sledujete)
  • sledovať ma na facebooku, instagrame alebo akejkoľvek inej sieti (uviesť do komentov meno pod akým ma sledujete)
  • napísať mi váš email, aby som vás mohla v prípade výhry kontaktovať
  • napísať do komentu, čo by vás potešilo pod vianočným stromčekom najviac
  • ak chcete, môžete súťaž zdielať :)

Giveaway bude platiť presne dva týždne, a teda ukončím ju v nedeľu 13.12.2015 o polnoci a víťaza vyhlásim na ďalší deň tu alebo na facebooku ;)

Prajem vám ešte krásny zvyšok víkendu:*


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára