piatok 4. decembra 2015

|Manufaktura krém|

Krásny piatok vám želám,
sedím tu už nejaké dve hodiny a premýšľam, čo dnes vôbec napísať. A priznám sa, že to zo mňa ide ako z chlpatej deky. Hm, no, takže kde začať. Tak budete to asi veľmi neelegantné, ale začnem proste z prosta. Inak to proste nevidím. Chcela som vám zrecenzovať jeden krém na ruky, ktorý mi bol poslaný ešte začiatkom roka z Manufakturi a ku používaniu ktorého som sa dostala až teraz. Ide o voňavučký krémik s meruňkou, ktorý ak ste na ovocné vecičky, musíte zaručene mať.


Krém na ruky je produkt, ktorý u mňa nikdy nesmie chýbať. Doma mám vždy otvorený minimálne jeden a ďalšie dva mám v kabelke pre prípad núdze. Keď žiaden nemám po ruke, je to proste katastrofa, pretože viem, že ho tak či tak budem potrebovať. Málo kedy sa vraciam k tej istej značke znova alebo si kúpim rovnaký druh krému, pretože ide o typ produktu, s ktorým sa dobre experimentuje. A tak nikdy nepohrdnem niečim novým na vyskúšanie.


Krémik Manufaktura s meruňkou, teda marhuľkou, je veľmi príjemný, sladučko voňajúci s naozaj príjemnou textúrou. Vôňa mi okamžite pripomenie časy, keď sme ako deti lozili po stromoch, oberali marhule u babky a jedli ich, až kým nás neboleli bruchá. No samozrejme, že parfemácia nie je to jediné, na čom mi na krémoch záleží. Dôležitá je aj konzistencia, ktorá je v tomto prípade skvelá. Krém je stredne hustý, rýchlo sa rozotiera a nezanecháva ruky mastnými. Tie sú potom krásne vyživené, zdravo vyzerajúce a prevoňané.


No a čo k tomu ešte viac dodať? Mám strašne rada pekné obaly a ani v tomto Manufaktura nesklamala. Zbožňujem semivintage štýl jej produktov, ktoré sú jednoducho pastvou pre oko a dušu. Ak teda neviete, čo si zaželať pod vianočný stromček, určite napíšte Ježiškovi, aby vám priniesol nejaký fajnovučký produkt tejto značky. S istotou viem, že predávajú dokonca aj vianočné balíčky, ktoré si tiež pôjdem čoskoro omrknúť.


A čo vy a Manufaktura?
Máte radi?
Aký je váš obľúbený produkt?

PS: Nezabudnite sa zapojiť do vianočnej giveaway ;)


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára