piatok 11. decembra 2015

|Novinky od Avonu|

Zdravím vás zlatíčka,
tak a máme tu ďalší piatok a s ním aj nový článoček, ktorý bude tentoraz venovaný produktom, ktoré mi boli zaslané spoločnosťou Avon na testovanie. Ide o pár horúcich noviniek, ktoré by sa mali čoskoro objaviť v ponuke, tak ak ste zvedaví o aké produkty ide, čítajte ďalej ;)



Posilňujúce čistiace pleťové mlieko je jedna z prvých vecí, ktoré sa v balíčku nachádzali. Mliečko pleť krásne vyčistí, hydratuje ju, nedráždi, avšak ja osobne nie som na tento typ produktov. Mám radšej pleťové vody, micelárky, proste produkty, ktoré pleť vyčistia a nezanechávajú na nej žiaden mastný film, pretože často aj tak používam krémy. Nie je to produkt, ktorý by som si sama kúpila, ale viem si predstaviť, že mnohé z vás by mohol zaujať.


Ďalším produktom, ktorý som testovala bola ceruzka na pery v odtieni "Wild Orchid", čo je prekrásna fialovo vínová farbička. Tá je ako navrhnutá pre toto ročné obdobie. Spočiatku som sa trochu obávala, pretože ide o rúž, ktorý je lesklý a tmavšie, výrazné rúže uprednostňujem v matnej forme, no na počudovanie som ostala milo prekvapená aký je skvelý a ako rada ho nosím. Minimálne raz do týždňa ho vytiahnem a prevetrám dokonca aj v práci a toľko ohlasov som nemala už dávno na žiaden rúž. Takže toto bola od Avonu naozaj trefa do čierneho. Avšak viem si predstaviť, že nie každému sadne, pretože je to dosť špecifická farba.


Čo sa týka konzistencie, tak aj tá je úplne fantastická. Pery nijako nevysušuje, krásne ich hydratuje a vydrží na nich veľmi dlho. Sem tam sa trochu urobia fúziky, ak pijete alebo jete, no to je úplne normálne a myslím, že sú omnoho drahšie produkty, ktoré sa nemôžu píšiť ani takou výdržou, takže klobúk dolu. Ku koncu roka som teda natrafila na fakt báječný produkt, ktorý si vyslúži určite nejaké to miesto v obľúbencoch.


Nakoniec tu máme ešte tohto trblietavého krásavca. Lak na nechty v prekrásnej fialovej s ružovými trblietkami je tak nádherný, že aj fotografie sú z neho paf a nevedia zachytiť celú jeho krásu. Tak nádherný láčik som nevidela už veľmi dávno. Keď som balíček otvorila a zabadala som ho tam, nevedela som sa hodnú chvíľu vynadívať.


Lak krásne kryje už v prvej vrstve a čo je na ňom fantastické, že si nenalakujete len trblietky ako ste možno zvyknutý pri iných značkách, ale aj samotný fialový podklad. Nebudem vám klamať, že je jednoduché ho nalakovať, pretože nie je. Aj s ním sa musíte trochu popasovať, inak skončíte s obrovskou gudžou namiesto nechtov. Ale ak si dáte záležať výsledok stojí za to.
Mňa jedine na ňom odradzuje dávanie ho dole. Bola to nočná mora, čo si budeme nahovárať. Ale tak, nepoužívam takéto laky každý deň a raz za čas má človek chuť na niečo extravagantnejšie. Je to úplne ideálny odtieň na nejakú vianočnú, či silvestrovskú párty, vďaka ktorému doslova zažiarite. 


Na záver sa chcem ešte poďakovať spoločnosti Avon za poskytnutie produktov na recenziu.

Tak čo poviete na tieto novinky od Avonu?
Ktorý produkt vás zaujal najviac?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára