pondelok 15. februára 2016

|Douglas Nail Polish|

Zdravím vás zlatíčka,
už tak nejako býva zvykom, že pondelky patria medzi najneobľúbenejšie dni. Ešte sa ani nestihneme spamätať z predchádzajúceho týždňa a už je tu ďalší, nový a opäť rovnako stereotypný. Dúfam však, že sa čoskoro aspoň oteplí, príde jar a mne sa bude vstávať omnoho lepšie.
V dnešnej recenzii sa pozrieme na jeden krásny lak, ktorý som dostala v Prahe k nákupu. Pravdu povediac, veľa som od neho neočakávala, no nakoniec ma pozitívne prekvapil a patrí k jedným z mojich najpoužívanejších lakov. Vždy, keď ho mám na nechtoch, zlepší mi náladu v tomto nepeknom počasíčku. A takých produktov potrebujeme vo svojom živote viac, nemyslíte?


Lak Douglas sa nanáša jedna radosť. Má super široký štetec, ktorý obľubujem a s ktorým natriem celý necht na jeden šup. Lak má o niečo priesvitnejší vzhľad a tak v prvej vrstve nie je taký sýty, no v druhej je to už omnoho lepšie. Okrem toho dodáva nechtom akoby gélový finiš, vďaka čomu vyzerajú krásne lesklé.
Odtieň sa volá Lady Amsterdam a je to nádherná oranžová s červeným podtónom. V určitom svetle vyzerá ako koralka, inokedy zas ako žiarivá a provokatívna červená. Takéto farby mám naozaj rada.


Čo sa týka výdrže, tak tá je zhruba 4-5 dní, avšak keď veľa umývam riad alebo nedajbože periem, tak vydrží samozrejme kratšie. Zasychá pomerne rýchlo, takže aj bez topcoatu si môžete užiť svoje nechtíky celkom rýchlo a nemusíte sa báť, že sa vám zničia.


Ako som už povedala na začiatku, lak ma veľmi milo prekvapil. Nečakala som absolútne, že bude taký dobrý, pretože neverím veľmi parfumérkovým značkám. 
Keďže sieť parfumérii Douglas na Slovensku nemáme, ku značke sa dostanete v Čechách a v Maďarsku, aspoň podľa toho čo viem z vlastnej skúsenosti. Ak však na ňu predsa len natrafíte, určite sa po týchto lakoch poobzerajte, pretože sú fakt super a vrelo ich odporúčam. A to som na laky na nechty fakt náročná.

Poznáte laky Douglas?
Aká značka prekvapila v poslednej dobe vás?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára