pondelok 7. marca 2016

|Catrice Liquid Camouflage Concealer Review|

Zdravím zlatíčka,
tak ako po víkende? Robili ste niečo zaujímavé? Konečne je za dverami jar a ja sa neskutočne teším na všetky aktivity a výlety, ktoré mám v pláne podniknúť. Tentoraz som však ostala doma a upratovala, pretože ako už iste viete, zabývávam sa v novom a chcelo to všetko tak trochu "péče" :D
No konečne si môžem užívať teplo domova a neskutočne sa teším.
V dnešnej recenzii sa pozrieme trochu na jeden produkt, ktorý ma veľmi milo prekvapil. Je to korektor Catrice Liquid Camouflage, ktorý ma úplne dostal a to sa nestáva často. Ak teda hľadáte niečo na prekrytie kruhov pod očami, čítajte ďalej a dozviete sa viac ;)


Neviem či sa ešte pamätáte, ako som nedávno písala recenziu na korektor od YSL, ktorý ma na plnej čiare sklamal. Stál pomaly 10 krát toľko a skutek utek. A potom v drogérii objavite niečo, čo stojí okolo 5 eur a robí to konečne to, čo má.


Trochu ma sklamal výber odtieňov. K dizpozícii bol len najsvetlejší a to 010 Porcellaine, pretože pri výbere korektora siaham radšej po takých, ktoré moje očné okolie aj rozjasnia. Spočiatku sa mi zdal dosť svetlý a bála som sa, že budem vyzerať ako vyzmzíkovaná, ale všetko je to len o zvyku a spracovaní.



Korektor krásne prekryje tmavšie kruhy a okolie očí je krásne rozjasnené, čo je vítané v prípade, že ste trebárs prebdeli celú noc a nemáte práve najlepší deň. Čo ma tiež veľmi potešilo je, že sa s ním skvelo pracuje. Rozotieram ho vždy štetcom, nezasychá rýchlo, takže sa nemusíte báť, že vám ostanú pod očami fľaky. Toto je niekedy problém s mojim obľúbeným Double Wear korektorom od Estée Lauder, pri ktorom si musíte naozaj švihnúť a neprehnať to. S Catrice sa vám to stať nemôže a dokonca očné okolie ani nevysušuje. 


Pred ním som vyskúšala tuhú verziu tohto korektora, ktorú každý ospevoval, no ja som s ním spokojná nebola, ale to len preto, že mojej pleti, ktorá už má sem tam nejakú vrásku, vyhovujú viac tekutejšie formy. A táto padla ako uliata. Je to fakt podarený produkt, ktorý vrelo odporúčam a podľa mňa bude väčšina z vás veľmi spokojná. Vyskúšala som aj omnoho drahšie značky korektorov a musím povedať, že niektoré mu nesiahajú ani po členky.
Produkt zakúpite na parfums.sk

Poznáte tento produkt?
Čo na neho hovoríte vy?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára