streda 30. marca 2016

|March Favorites|

Zdravím vás krásky moje,
tak ako po sviatkoch? Ešte stále odfukujete, či ste to prežili v zdraví? Moje sviatky boli veľmi príjemné. Strávila som ich trochu s rodinkou a trochu aj sama, čo mi neskutočne prospelo. Mám rada také pohodové dni, kedy si oddýchnem a načerpám nové sily na všetko, čo má prísť potom :D
Ani sa mi nechce veriť, že je koniec marca. Opäť to neskutočne rýchlo ubehlo, ale teším sa, pretože to znamená, že sa blíži leto a teplúčko. Dnes si teda dáme mojich obľúbencov za uplynulý mesiac. Tak teda poďme na to ;) 


O značke Clinique sa toho na blogu už popísalo hojne. Patrí k mojim obľúbeným a hoci nie vždy som so všetkými jej produktami spokojná, vo väčšine prípadov trafím do čierneho. Ešte na narodky som od kamošky dostala krásnu sadu, v ktorej sa nachádzal aj gélový krém Moisture Surge. Stále viac a viac sa utvrdzujem v tom, že mi tieto gélové formuly krémov vyhovujú najviac, pretože nezaťažujú moju pleť a tá je po nich oveľa menej mastná. 


Ďalšie dva produkty, ktoré som tento mesiac používala na denno dennej báze boli Catrice Liquid Camouflage korektor a Essence Lash Princess maskara. O korektore ste sa už mohli dočítať tu, takže sa k nemu nejako dopodrobna rozpisovať nebudem. Celkom pekne kryje kruhy pod očami, ale čo ma na ňom baví úplne najviac je jeho rozjasňujúci efekt. Fakt super produkt za smiešnu cenu.
Z maskari Essence som sprvoti mala trochu zmiešané pocity, no čím viac som ju používala, tým viac a viac som si ju obľúbila. Je dosť možné, že trochu preschla a preto mi teraz vyhovuje viac. Robí riasy krásne prirodzenými a celkom pekne ich predĺži. Opäť jeden drogérkový produkt za zlomok ceny, ktorý stojí za vyskúšanie.


Tentoraz nevynechám ani ruky. V novom byte máme dosť vysušujúcu vodu a moje ruky sú neustále popraskané a suché, hlavne medzi prstami. Najlepším pomocníkom mi tento mesiac bol krém Neutrogena, čo je stará, ale osvedčená klasika, ktorá je príjemné hutná, no zároveň sa krásne vstrebáva.
Aj moje nechty zažívajú momentálne krušné časy a tak sa snažím používať niečo, vďaka čomu budú aspoň trochu vyzerať lepšie a zdravšie. V tomto sa mi veľmi osvedčil Maybelline lak Super Stay 7 days, ktorý im dodá trochu lesku a vitality.


Dlhšiu dobu som na pery používala len samé neutrálne farbičky, no s príchodom jari na mňa prišla chuť opäť experimentovať s niečim výraznejším. Červená je moja srdcovka a tak som si veľmi obľúbila Avon rúž z novej matnej kolekcie, ktorého nosenie je super pohodlné a vyzerá skvelo. Ak však nechcem nič veľmi do oči bijúce, ale skôr niečo prirodzenejšie, rada siahnem po balzame Elf, ktorý dodá perám šťavnatosť a svieži vzhľad.


Nakoniec tu mám aj niečo na telo. Rituals je moja srdcovka. Milujem takmer všetky jej vône. Momentálne som si veľmi zamilovala sprchovú penu Happy Buddha, ktorá telo krásne prevonia a vy máte pocit, že ste práve vyšli zo Spa kúpeľov.


Tak čo? Ako sa vám páčil môj výber?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára