streda 2. marca 2016

|Spotrebované produkty #15|

Zdravím zlatíčka,
jar za nezadržateľne blíži a s novým ročným obdobím prichádza pre mňa kopec nových zmien, ktoré budú snáď v pozitívnom zmysle badateľné aj na blogu. Včera sme sa konečne nasťahovali, teda začali sme sa sťahovať, lebo tento proces ešte nejaký ten dník potrvá, no už teraz sa neskutočne teším, až sa zabývame a budeme si to môcť do sýtosti užívať. Keďže som sa cez víkend balila, triedila som nejaké veci na vyhodenie a našla som aj zopár produktov, ktoré som spotrebovala, poprípade také, ktoré sa už nedajú použiť a dnes si o nich niečo povieme.  


Kérastase Ciment Termique kúru na vlasy som spotrebovala už dávnejšie, no ani sama neviem prečo som obal ešte nevyhodila. Asi z nostalgie, pretože to bol fakt skvelý produkt, ktorý moje vlasy ochránil pred teplom a zároveň boli hladké a zdravé. Momentálne používam druh s nektárom, ktorý je dobrý, ale mám pocit, že tento mi vyhovoval o niečo viac a to aj svojou krásnou sviežou vôňou.
Laky na vlasy používam veľmi sporadicky, no mám rada také, ktoré moje vlasy nezlepujú a nerobia na nich tvrdú krustičku. L´Oréal Elnett toto všetko spĺňal, no mal jednu chybičku krásy a to, že voňal akoby cirka z roku 1950 :D Proste hrozná retro parfemácia, z ktorej sa mi miestami chcelo blinkať, ale produkt samotný je naozaj fajn.


O Balea soľnom peelingu s citrónovou trávou ste sa už mohli dočítať tu a preto nebudem zachádzať do prílišných detailov. Je to môj najobľúbenejší, cenovo dostupný peeling na trhu, ktorý spĺňa všetky atribúty dobrého produktu. Svedčí o tom aj fakt, že momentálne dopotrebovávam ďalšie balenie.
Hoci značku The Body Shop milujem, s telovým maslom som až taká spokojná nebola. Nechápte ma zle, produkt je skvelý, krásne pokožku hydratuje, premaže, prevonia, no na mňa bol až príliš hutný, mastný a malinová vôňa bola na môj vkus trochu umelá. Bohužiaľ si ma nezískal, no vôbec to nevzdávam.


Po rokoch som koooonečne spotrebovala aj Puma vôňavku s názvom I´m going, čo je veľmi svieža vôňa, ktoré je ideálna do posilky. Vonia neskutočne pekne a naozaj dlho, čo je na tieto vône trochu nezvyk, lebo väčšina po polhodine na mne vyprchá. Vrelo odporúčam.


Nedávno som si šla nalakovať nechty svojim najobľúbenejších červeným lakom Rimmel Salon Pro v odtieni 317 Hip Hop a aké šokujúce to zistenie, že zhustol. A neverili by ste aký je momentálne problém ho zohnať. Našťastie ho mali v Tescu, takže konečne mám náhradu.
Potom som sa rozhodla, že teda po veľmi dlhej dobe použijem burgundy O.P.I. lak a bol to ďalší šok, lebo aj ten bol hustý :D Proste katastrofa. Nevadí, aspoň mám zámienku kúpiť si nové :D


Cien odličovacie tampóny sú už akýmsi pravidlom v mojich spotrebovancoch, takže som ich nemohla vynechať ani tentoraz. S dezinfekčným gélom Dettol som veľmi spokojná nebola, pretože mám rada voňavejšie druhy týchto gélov, takže do ďalšieho balenia už určite nepôjdem.
Najväčšie sklamanie, čo sa týka spotrebovania produktu je Neutrogena balzam na pery, ktorý mi vydržal roky, a bol to najlepší balzam na pery aký som kedy skúsila. Je to jediný produkt, ktorý si poradí aj s extrémne popraskanými perami a vrelo, vrelo, vrelo vám ho odporúčam.


No a na záver tu máme aj niečo z dekoratívky. O špirále Lash Sensational ste sa mohli dočítať v pondelok. Zopakujem teda, že ide o najlepšiu maskaru s akou som sa v poslednej dobe stretla. Má všetko, čo má mať dobrá maskara, aby vaše oči vyzerali sexy. A smutná správa je, že som vypotrebovala aj tekutú očnú linku Kat Von D Tattoo Liner, ktorú som mala z Ameriky a ku ktorej sa tak rýchlo nedostanem, čo ma mrzí, lebo to bol fakt fantastický produkt a stál aj za vyššiu cenu.


Aké sú vaše skúsenosti so spomínanými produktami?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára