pondelok 16. mája 2016

|New In May|

Zdravím vás,
tento mesiac sa u mňa nazbieralo dosť nových vecí, ktoré mi boli buď zaslané na testovanie alebo ma zaujali v obchode, takže si ukážeme aké recenzie si v najbližšej dobe budete môcť prečítať.


dmko ma prekvapilo ďalším fantastickým balíčkom, v ktorom sa nachádzali tri skvelé novinky. Akurát nedávno som rozmýšľala nad tým, s akým sprejom prídu tento rok a dumala som nad tým, že by to mohlo byť niečo super svieže. Preto som sa hrozne potešila, keď som otvorila boxík a v ˇom sa nachádzal skvelý, melónový telový sprejík, ktorý bude ako stvorený na leto. Okrem spreja sa tu nachádzala ešte sprchová pena Hawaian Dream, na ktorú sa teším rovnako a sprej na rýchlejšie schnutie vlasov. No povedzte, nie sú tieto Balea novinky na zožratie?


Z Avonu mi došli ďalšie fajnotky na testovanie a to lak na nechty, tónujúci krém na pleť a duo na obočie. Z týchto produktov som mala samozrejme najväčšiu radosť z kitu na obočie, keďže ako viete, môj obľúbený Catrice už dožíva a trebalo mi konečne nejaký nový, takže to prišlo vhod.


Aj Ziaja má pre vás prichystaných kopec noviniek a tak sa môžete tešiť na články o starostlivosti o ústnu hygienu, o fantastickom tekutom mydle, ale aj nových osviežujúcich sprejoch na pleť. Viac už čoskoro v pripravovaných recenziách.


V Tescu majú momentálne akciu na Dove produkty a už dlhšie ma zaujímali ich nové krémy na ruky. Kolegynka v práci mi o tejto akcoške povedala a hneď po ovoňaní som vedela, že jeden musím mať. Vybrala som si druh Goodness, ktorý vonia neskutočne a rozmýšľam, že si kúpim aj telové mliečko v rovnakej vôni, pretože už dlho som nič lepšie neovoňala. 


Tieto krásne vecičky sú oneskoreným darčekom na narodky, ktorý som dostala od skvelých kamošiek, ktorým týmto veľmi pekne ďakujem. Dievčence, ani neviete ako ste ma potešili :*


Odkedy bývam sama, konečne si užívam lakovanie nechtov, pretože môj osko to neznášal a vždy sme sa na tom hádali. Teraz si so spolubydlou robíme nechtové večery, kecáme pri tom, pozeráme nákupné maniačky, proste jedna lahoda. Lakov na nechty nikdy nie je dosť a tak som si nedávno v nejakom malom stánočku zakúpila krásny staroružový lak Golden Rose, s ktorým nechty vyzerajú veľmi žensky a sofistikovane. Dokonalosť vo fľaši!


Blízko miesta kde bývam sa nachádza jeden skvelý bio obchodík. Za tento tip vďačím svojej drahej Bibs, ktorá mi o ňom hovorila už dávnejšie, v časoch, keď som tam ani nebývala. Teraz ho mám rovno pod nosom a tak som si povedala, že tam konečne zájdem a vyskúšam niečo od značky Ponio. Počula som o ich povestných šampúchoch a hoci nerada skúšam produkty na vlasy a dosť som sa bála, rozhodla som sa, že to risknem a uvidím ako to dopadne.


V Lidli ma sem tam zaujme tiež nejaká kozmetika a keďže som bola vcelku spokojná s jej sprejovým deodorantom Cien, rozhodla som sa, že tentoraz vyskúšam guličkovú verziu. Keď som už bola na odchode, zbadala som aj limitku v podobe Tropical Jungle sprcháčika, ktorý tiež poputoval do košíčka.


Po pozitívnej skúsenosti s guličkovým deodorantom Balea som sa rozhodla pre zakúpenie ďalšieho. Dosť sa rozrástli a tak bitku vyhral pomelový druh, ktorý používam dennodenne a musím povedať, že lepšie som urobiť nemohla.

No a to je všetko. Uff ako na to pozerám, tak je toho opäť hojne, takže mám čo robiť, aby som pre vás všetko otestovala a spísala.

Ktoré produkty vás zaujali najviac?



your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára