piatok 3. júna 2016

|Recenzia nových produktov Avon|

Zdravím vás
a vítam pri ďalšom článku, v ktorom sa dnes budeme trochu venovať novým produktom Avon, ktoré som dostala na otestovanie. Ak teda máte radi laky na nechty, zaujíma vás niečo o obočí alebo ulietavate na tónovacích krémoch, zostaňte na blogu a dočítate sa viac. Dnes to bude o niečo dlhšie, takže sa máte na čo tešiť ;)


Laky na nechty sú produkty, ktoré rada a často skúšam, pretože ich efekt vidíte takmer okamžite. Minimálne si viete hneď overiť, či vám sedí farba a po dni alebo dvoch aj to, či sa do laku oplatilo investovať aj z hľadiska výdrže. Nail Expert od Avonu je vyživujúca kúra, ktorá pomáha nechty posilniť a dodá im zdravý lesk. 
Lak sa dá aplikovať aj samostatne, no viac by som doporučovala ho použiť už ako nadlak na nejaký iný lak, napríklad v ružovom alebo broskyňkovom odtieni pretože táto farba vyzerá na nechtoch dosť fádne len tak sama o sebe. Ak ho však aplikujete ako vrchný lak, vďaka perleti, ktorú obsahuje, dodá nechtom jemný lesk. 


Osobne som však nepozorovala, žeby moje nechty boli po použití laku zdravšie alebo silnejšie. Zasychanie laku je tiež diskutabilné. Samostatne v jednej vrstve schne pomerne rýchlo, avšak ako nadlaku mu to chvíľku trvá. Na výber máte z troch dostupných odtieňov, Sheer Pink, Sheer Lilac a Sheer Bronze, bohužial nedopátrala som sa na laku, ktorý odtieň mám. Je to buď Sheer Pink alebo Sheer Lilac. Za mňa však musím teda tomuto produktu povedať menšie nie, pretože ma ničím neohúril.
Bežná cena: 5,90€


Ďalší produkt je na tom už o niečo lepšie. Ide o rozžiarujúci tónovací krém s ochranným faktorom 20, ktorý má pleť nie len hydratovať, ale dodať jej aj potrebný jas a zjednotenie. Radu NutraEffects mám veľmi rada, hlavne jej gélové krémy, ktoré sú veľmi vyživujúce a hydratačné, takže toto bola pri výbere produktov jasná voľba a dosť ma to zaujalo. Krém je po vytlačení z tuby bielej farby a obsahuje v sebe čiastôčky, ktoré pri rozotieraní spôsobia, že sa krém zafarbuje. 


Po prvom použití som to s ním trochu prehnala a keďže má dosť oranžový podtón, z efektu som ostala zhrozená, pretože som sa leskla ako pomaranč. No potom som prišla na to, že ho stačí aplikovať len veľmi málo a je to oveľa lepšie. Krytie mi bohužiaľ nedodal bohvie aké, ale ako podklad pod make up sadne skvelo a pleť je po ňom ozaj rozžiarenejšia. Samozrejme vítam aj to, že obsahuje ochranný faktor, i keď len slabší. Krémik krásne vonia a celkom dobre sa vstrebáva. Pleť nezaťažuje, nespôsoboval mi tvorbu vyrážok a ozaj pekne ju hydratoval. Samostatne si jeho používanie viem predstaviť v letných mesiacoch, keď je pleť opálená a stačí jej len nejaké to doladenie nedokonalostí, no na zimu, keď som biela ako stena to určite nie je vhodná voľba.
Bežná cena: 7,90€


To najlepšie som si tentoraz nechala na koniec. Set na úpravu obočia bola vecička, ktorá mi prišla ozaj vhod, keďže ten, ktorý som mala doteraz už zažil aj lepšie časy a pomaly ale isto dožíval. V sete sa nachádza vosk, jeden hnedastý tieň, štetec a zrkadielko. Produkt, je veľmi praktický, pretože je veľmi tenulinký a hodí sa do akejkoľvek kabelky. Osobne vosk veľmi nepoužívam. Skúsila som to raz alebo dva krát, no nikdy som tomu neprišla na chuť. Tieň je však fantastický. Vyzerá dosť tmavo, no na obočí pôsobí veľmi prirodzene a myslím si, že aj blonďavé dievčatá by si s ním poradili. No na jeho aplikáciu používam radšej svoj štetec, ktorý je omnoho tenší a lepšie sa mi s ním manipuluje. Inak je však produktík veľmi vydarený a chválim ho. Používam ho každý deň a zatiaľ som veľmi spokojná.
Bežná cena: 10€


Tak a tu už je je finálny look za použitia dvoch spomínaných produktov. Pleť som samozrejme trochu zmatnila make upom, lebo ako vravím, tónovací krém sám o sebe nie je namiesto make upu.


Čo hovoríte na produkty?
Mali ste možnosť ich už vyskúšať?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára