pondelok 4. júla 2016

|June Favorites|

Zdravím zlatíčka,
ako ste sa mali cez víkendík? Keďže je v utorok voľno, rozhodla som sa, že si vezmem v práci paragraf a zájdem k lekárovi, čím zabijem dve muchy jednou ranou a teda, že si predĺžim víkend a zároveň konečne využijem čas aj nato, aby som urobila niečo pre svoje zdravie, pretože s pribúdajúcou prácou na to vôbec nemám čas Keďže tu už nejaký ten dník máme júl, bolo na čase, aby sme si ukázali, čo ma za uplynulý mesiac nadchlo z kozmetického sveta a čo by som vám rada odporúčala na vyskúšanie. Tak teda bez zbytočného predlžovania poďme na to. 


S pribúdajúcimi rokmi a hlavne v posledných pár mesiacoch som si všimla, že mi začali pribúdať vrásky pod očami. Taktiež som si všimla, že keď sa niekedy maľujem, make up a korektor mi zalieza do týchto vrások viac ako obyčajnejšie a očné okolie sa mi počas dňa akosi viac vysušuje. Objavila som však skvelý očný krémik Clinique All About Eyes, ktorý tieto problémy dosť koriguje. Dávam si ho vždy večer a ráno mám očné okolie krásne vypnuté, vláčne a počas dňa oveľa menej vysušené. 


Pred nedávnom som si v Prahe zadovážila do zásoby novú podkladovú bázu Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Original. Poslednú ktorú som mala bola vo vytláčacej tube a bola trochu hustejšej konzistencie, čo spôsobovalo, že keď ste jej dali viac, tiene sa na nej trochu zrážali do menších mapiek. V novom balení s penovým aplikátorom je táto báza redšej konzistencie a tým pádom sa rozotiera oveľa jednoduchšie a stačí jej aj oveľa menej. Pre mňa ide o jedinečný produkt, bez ktorého sa už nezaobídem.


V lete si veľmi užívam svieže vône, pri ktorých mám pocit, že nie som dusená, práve naopak, sú veľmi osviežujúce a dodávajú mi akúsi ilúziu schladenia. Presne takouto vôňou je aj telový sprej Victoria´s Secret Aqua Kiss s vôňou frézii a margarétiek. Podľa popisu by ste si možno pomysleli, že ide o veľmi ťažkú kvetinovú vôňu, no práve naopak.


V dmke som pri jednej z mojich posledných návštev objavila nové, krásne antibakteriálne gély v silikónových obalčekoch a keďže som už nejaký gél vo svojej kabelke dlhšie postrádala, rozhodla som sa, že si jeden kúpim. Samozrejme, že som si vybrala malinový v krásnom ružovom prevedení, veď to by som ani nebola ja :D Jediná farba ktorou by ma ešte mohli  zaujať by bola čierna, ale to by asi pre mnohých ľudí nevyzeralo lákavo :D Každopádne gélik je ozaj skvelým pomocníkom na cestách, kedy ho pripnete o kufor a kedykoľvek máte pocit, že potrebujete svoje ruky očistiť, je vám plne k dispozícii.


S príchodom leta ma to ťahá viac aj k výraznejším rúžom a čo môže byť perfektnejšie než výrazná fuchsiová? Bourjois Rouge Edition Velvet v prekrásnom odtieni Ping Pong som si zamilovala už minulý rok a tentoraz som sa k nemu opäť rada vrátila. Oživý každý outfit, každé líčenie. Je to ozaj perfekná farbička, ktorá vás doslova rozžiari.


V letných mesiacoch musím obzvlášť veľkú pozornosť venovať svojim chodidlám, aby vyzerali v sandáloch dobre. Raz za čas ich prebrúsim elektrickým pilníkom Scholl a nedávno som v drogérii natrafila aj na krém od tejto značky za veľmi výhodnú cenu, takže som si povedala, že to stojí za vyskúšanie. A musím povedať, že som dobre urobila. Krémik nôžky krásne zvláčni a zanecháva ich hebké. Zároveň nie sú príliš mastné, takže ho môžem použiť aj tesne predtým ako idem napríklad ráno do práce.




your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára