piatok 16. decembra 2016

|Perfektné obočie s Anastasia Dipbrow Pomade|

Krásny piatok vám všetkým prajem,
dnes by som vám rada  predstavila jeden zaujímavý produkt, ktorý nie je v našich končinách možno až tak známy, no osobne som si ho veľmi zamilovala a myslím, že stojí za poriadnu recenziu. Americká značka Anastasia Beverly Hills je vo svete dosť populárna a vždy som chcela vyskúšať jej povestné produkty na obočie. O tom, že sa k nim niekedy dostanem som mohla len snívať. Ale vďaka beautybay.com sa sen stal skutočnosťou. Dlho som rozmýšľala, či vyskúšam povestnú ceruzku na obočie Brow Wiz, ale keďže s ceruzkami veľmi neviem narábať, rozhodla som sa pre pomádu, ktorá sa mi zdala lepšou voľbou, primeranou mojim zručnostiam, ktoré nie sú v tejto oblasti bohvie ako dobré.


Cena produktu je momentálne 19.30€, čo sa môže zdať ako pritiahnuté za vlasy a trochu som aj kvôli tomu nad jej kúpou váhala, no teraz fakt neľutujem a o chvíľku vám poviem aj dôvody, prečo do toho určite ísť. Okrem toho nad 18€ je poštovné zadarmo, takže sa nemusíte báť, že na tom prerobíte, ako to býva u väčšiny zahraničných eshopov.

Produkt sa nachádza v sklenenej nádobke s čiernym vrchnákom a logom značky Anastasia Beverly Hills, ako to môžete vidieť na obrázku. Obsahuje 4g produktu a vyzerá ako klasická gélová linka, čo mi pripomína aj samotná konzistencia produktu. Keďže jej stačí použiť veľmi málo, toto baleníčko by mi mohlo vydržať, podľa mojich laických výpočtov, možno aj dva-tri roky, no závisí to od toho, či produkt časom nevyschne. Čo sa mi na ňom ešte veľmi páči a čo oceňujem je, že produkt nie je testovaný na zvieratkách.


Keďže je moje obočko tmavšie, ale zas až nie úplne, z 11tich dostupných odtieňov na eshope som siahla po odtieni Medium Brown, teda stredne hnedej farbičke, ktorá vyzerala ako najvhodnejšia pre mňa. Ak by som vyberala znova, možno by som sa rozhodla pre o niečo svetlejší odtieň, ale veľmi pekne sa dá pracovať aj s touto farbičkou. Dôležité je mať len ľahkú ruku a nesnažiť sa naberať veľa produktu. Verte mi, stalo sa mi to viac krát, hlavne, keď som sa ponáhľala ráno do práce a vyzeralo to komicky :D Takže čím menej produktu použijem, tým prirodzenejšie obočie vyzerá. Niekedy stojí zato si dať trochu načas.


Používanie pomády je super jednoduché. Stačí vám k nej dobrý štetec a vôbec nemusí byť ani nijako extrémne drahý. Ja zbožňujem zelený, šikmý štetček od Essence, ktorý stál asi 2€ a je na to úplne ideálny. Štetcom naberiem produkt tak, že sa ho ledva dotknem. Ak mám pocit, že som ho nabrala veľa, otriem zvyšok o vnútro viečka produktu. Potom sa už len musím vyhrať.

Niekedy keď mám super deň, moje obočie vyzerá ako z reklám, no poznáte to, zlé dni obočia má asi každá z nás a sem tam to nevyzerá podľa našich predstáv. Okrem toho, ešte stále si zvykám na prácu s pomádou, pretože doteraz som používala len tiene na obočie a hoci to vyzerá veľmi jednoducho, opak je pravdou. Chce to nejaký ten cvik a experimentovanie v tom, koľko produktu použiť, ako tvrdo na to tlačiť a aký tvar obočia vykresliť, pretože verte mi, je to ako maľovanie na plátno.


No keď to všetko vychytáte, s výsledkom budete určite spokojné ako ja. Výdrž pomády je ozaj fantastická. Nepohne sa z obočia až kým ju večer neodlíčim. Takže spokojnosť je naozaj veľká. Ak máte riedke obočie ako ja a potrebujete mu dodať tvar a hĺbku, potom vám vrelo odporúčam vyskúšať niektorú z pomád. 


Poznáte značku Anastasia Beverly Hills?
Aké sú vaše skúsenosti s jej produktami?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára