pondelok 10. apríla 2017

|Telová kozmetika Soap&Glory|

Dlho som rozmýšľala, či mám zrecenzovať produkty, ku ktorým sa u nás človek nedostane, no na druhej strane, v dnešnom svete, kedy ľudia neustále cestujú a nakupujú online, som si povedala, že by to mohlo stáť za skúšku. Ak ste pravidelnými sledovateľmi youtubu a zahraničných blogeriek, určite vám neunikla kozmetika Soap&Glory, ktorá je vcelku populárna. Už pri mojej prvej návšteve UK som vedela, že toto bude počas nákupov jeden z mojich prvotných cieľov. Nemala som žiaden presný produkt, ktorý by som chcela skúsiť a hoci sa značka zaoberá aj predajom dekoratívnej kozmetiky, vždy ma to ťahalo viac k tej telovej. A ako teda môj výber dopadol?




V Bootse, kde môžete kozmetiku Soap&Glory zakúpiť, je fakt široký sortiment značky a to ako som už spomínala od dekoratívnej, cez pleťovú až telovú kozmetiku. Výber je tak veľký, že som stála asi pol hodinu len pri regále s touto značkou a nevedela sa rozhodnúť, čo si vybrať. Taktiež ma odrádzalo to, že do lietadla do príručnej batožiny toho veľa vziať nemôžem, no veľmi som sa potešila, že hoci je na Luton letisku Boots malý asi ako novinový stánok, pár produktov Soap&Glory mali aj tu. Produkty sú trochu drahšie než bežné drogérkové produkty (cca 10Ł za telové mlieko, kúsok menej za sprcháč a okolo 2,5Ł za krém), no na druhej strane, produkty som si zamilovala natoľko, že mi to vôbec neprekáža, pretože sú ozaj kvalitné a dlho vydržia.


Čo ma na sprcháči a telovom kréme veľmi baví, je ich balenie, ktoré je vtipné, vďaka trefným komentárom, ktoré sú po celom ich balení (písané samozrejme v anglickom jazyku a preklad do slovenčiny by strácal svoj význam a vtipnosť), no zároveň je aj veľmi praktické, vďaka pumpičke, s ktorou nadávkujete malé a presne potrebné množstvo produktu. 
Čo sa samotného produktu týka, tak sprchový gél s názvom Clean On Me je hustejšej konzistencie, no po nanesení na hubku krásne napení a pokožku nijako nevysušuje. Dokonale ju očistí a prevonia aj bez toho, aby ste museli použiť telové mliečko. Avšak ako správna milovníčka kozmetiky som sa rozhodla aj pre kúpu telového mlieka.



Mliečko The Righteous Butter Body Lotion má taktiež príjemnú, stredne hustú konzistenciu a rozotiera sa ako z rozprávky. Krásne rýchlo sa vstrebáva a pokožka po ňom vonia ešte dlho dlho po natretí.
Telové mlieko vonia úplne rovnako ako sprcháč, teda veľmi sviežo a dosť nezvyčajne, čo sa mne osobne veľmi páči. Snažila som sa prísť nato, čo zapríčiňuje tú fantastickú vôňu týchto produktov, no fakt netuším aká zložka to má na svedomí, pretože podľa zloženia obsahujú úplne rôzne veci. Taktiež keď som hľadala v drogérii produkty, ktoré voňajú rovnako, na základe názvov a obalov som vôbec netušila, ktoré patria do rovnakej rady, čo bolo trochu mätúce.




Nakoniec tu máme ešte krém na ruky, tzv. Hand Food, Original Pink s ružou a bergamotom, ktorý považujem za najlepší objav, ktorý som za minulý rok urobila. Tak perfektný produkt, ktorý pokožku rúk okamžite hydratuje, nezanecháva ju mastnou a prevonia na míle ďaleko. Kupovala som ho aj kolegynke a spolubývajúcej, ktoré si ho taktiež zamilovali a veľmi sa mu potešili. Ide o vecičku, ktorá je perfektných presentom z výletu, ak chcete potešiť niektorú vašu blízku osôbku a ja určite pri ďalšej návšteve zopár týchto krémikov zakúpim. Ktovie, možno sa dočkáte aj nejakej tej giveway ;)





your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára