pondelok 4. septembra 2017

|Recenzia produktov Trend It Up + líčenie|

V poslednej dobe ma hrozne unavuje chodenie po našich slovenských drogériách, kde je pomaly stále to isté. Hoci značky, ktoré u nás nájdete neustále prichádzajú na trh s novými a novými produktami, nudí ma vidieť to isté stále dokolečka. Aj preto som bola neskutočne nadšená, že sa k nám do dm drogérii konečne dostalo niečo úplne nové, neokukané a to konkrétne značka Trend It Up, ktorá v stojanoch nahradila kozmetiku She a myslím si, že aj dobre urobila, pretože osobne som túto kozmetiku nikdy nenakupovala. Ale prejdime teda k spomínanej Trend It Up. Značka ponúka ozaj široký sortiment dekoratívnej kozmetiky a ja som mala to šťastie, že mi dmko zaslalo na otestovanie niekoľko produktov, z ktorých som bola taká nadšená, že som pár dní na to zašla do drogérky a zakúpila si ďalšie, aby som vám mohla dnes predviesť pomocou nich jedno líčenie.


Začala by som však lakmi na nechty a postupne prejdem k produktom, ktoré som použila pri líčení. Takže z lakov na nechty som bola veľmi milo prekvapená. Od dmka som na vyskúšanie dostala lak Double Volume & Shine v prekrásnej žiarivej ružovej farbičke s číslom 083. Vďaka tomuto laku som sa nakoniec rozhodla pre kúpu tmavo červeného odtieňa 180 a neskôr po nafotení príspevku som si zakúpila aj nude farbičku 290, ktorú však na fotografii nemám. Bola som ozaj potešená, že po dlhej dobe som našla nejaký v celku dobrý lak za priateľnú cenu.


Laky nerobia šmuhy, majú široký štetec a veľmi pekný finiš. V čom sa však veľmi líšili od farby k farbe bola výdrž. Najdlhšie mi na nechtoch po použití bázy a topcoatu vydržal ružový odtieň a to až skvelých 5 dní, zatiaľ čo červený mal veľmi podobnú výdrž, no po dvoch dňoch na nechtoch stmavol ešte viac a červená tak stratila šmrnc. Ako veľký maniak na neutrálne farby som najväčšie sklamanie pocítila z neutrálky, ktorá mi z nechtov schádzala po kusoch už na druhý deň. Neviem čím to je, že tmavé farby vydržali dlhšie, možno pigmentom, ktorý obsahujú a ktorý k nechtom prilieha lepšie, takže toto bolo také moje pozorovanie.



Ale prejdime už  samotnému make upu. Na otestovanie som obdržala dva produkty na oči a to špirálu Maxi Volume Eyettention a metalickú kajalovú ceruzku. Mňa neskôr pri nákupe zaujal prekrásny tienik Highlightening Eye Shadow Cream, ktorý sa mi zdal vhodný aj ako výraznejší rozjasňovač. Z týchto troch produktov ma najmenej oslovila ceruzka, aj keď len preto, že nie som bohvie aký fanúšik ceruziek na oči a takmer nikdy ich nepoužívam. No inak ju môžem doporúčiť všetkými desiatimi. Odtieň 050 je krásna zlatisto bronzová farbička, ktorá má prekrásnu pigmentáciu a rovnako aj výdrž. Po nanesení drží ako pribitá a nikam sa nehne. Bomba na tejto ceruzke je aj to, že keď ju rozoberiete zo spodu, nachádza sa tam penový aplikátor, ktorým ceruzku môžete rozmazať a keď ju rozoberiete do väčšej hĺbky, natrafíte na rozkošné strúhadielko. No bohužiaľ to všetko som si všimla až potom ako som začala písať túto recenziu. To som ale všímavá, čo?


Krémový tienik v odtieni 020 je jeden z tých šimeroidných produktov, ktorý obsahuje veľa trblietok a v podstate vám veľa farby na očiach nepridá, no je skvelý na každodenné používanie, ak chcete dodať líčeniu očí trochu šmrncu, no necítite sa na veľa farby. A to je v poslednom čase to, čo práve ja osobne notoricky vyhľadávam. Okrem toho je produkt vodeodolný a tak si viem predstaviť, že by mohlo ísť o skvelého skrášľujúceho pomocníka, aby ste vyzerali dobre napríklad aj počas slnenia sa pri bazéne. K dispozícii boli v predajni ešte dva ďalšie veľmi očarujúce farbičky. 

Asi úplne najviac zo všetkých spomenutých produktov v tomto príspevku som momentálne unesená a posadnutá maskarou/špirálou (nikdy neviem aký termín použiť :D), ktorá mojím riasám nedodáva až toľko objemu (hoci je na obale písané "volume", teda objem), ale prekrásne ich predĺži a má nádherný prirodzený finiš. Dá sa krásne vrstviť a vydrží na očiach celučičký deň bez toho, aby sa drolila alebo odtláčala. A veľkým pozitívom je pre mňa aj jej štetec, ktorý je umelohmotný a tenšieho tvaru, pretože neznášam príliš mohutné štetce, s ktorými si vždy odžabem celé viečka a zničím tak nanesené tiene. 


Čo sa týka výberu make upov a korektorov, tam som ostala trochu pri výbere ani nie tak zaskočená, ako skôr trochu nerozhodná, pretože žiaden z odtieňov nebol pre mňa vhodný. Buď boli príliš svetlé alebo príliš tmavé, veľmi ružové alebo až pomarančové. Rozhodla som sa teda, že do korektora investovať nebudem, aby mi zbytočne doma nestál na poličke, no nakoniec som vybrala aspoň jeden make up, i keď si aj tak nie som úplne istá jeho odtieňom, no predsa len som to riskla. Už podľa názvu sa mi celkom pozdával Matte Beauty Perfection, ktorý by mal pleť zmatniť. Odtieň 020 sa mi pozdával aspoň trochu blízky podtónu, ktorý zvyknem používať a mal teda v sebe najmenej ružovej. Make up je tekutej konzistencie, rozotiera sa easy a má naozaj zmatňujúci efekt. Čo sa však krytia týka, povedala by som, že je také stredné a možno by sa dal vrstviť, no keďže farba to nie je úplne podľa mojich predstáv, bála by som sa, že by som vyzerala veľmi oranžovo. Nakoniec som však dosiahla to, čomu môžem hovoriť prirodzený finiš.


Pri výbere líceniek som problém nemala. Farbičky boli všetky veľmi pekné, skôr konzistencie sheer, než niečo výrazné, takže sa nemusíte báť, že to s nimi preženiete. Nakoniec som si vybrala odtieň 010 v púdrovej verzii, čo je nádherná tlmená ružovka. Tieto farbičky mám veľmi rada, pretože sa dajú nosiť po celý rok a môjmu tónu pleti sedia najlepšie. Nie je to produkt, ktorý by ma práve dvakrát ohúril, no svoju službu spraví a tak mu nemám čo vytknúť. 


No a na záver sa dostávame k recenzii posledných produktov, ktorými boli rúže. Od dmka som obdržala dve a to Velvet Sense Lipstick Pen, vo výraznej malinovej 030tke. Nie je to práve typ farby, ktorý by som si v obchode sama vybrala, hlavne preto, že výrazné farby preferujem v matnej verzii, ale nakoniec to vo výslednom líčením nevyzeralo až tak zle, ako som si myslela a možno by som sa niekedy na ňu aj odhodlala. Aplikácia bola trošku komplikovanejšia, pretože mám dosť úzke pery a rúž je pomerne široký, takže by som odporúčala v tomto prípade použiť štetec, s ktorým zájdete lepšie do tenších častí.

Farba, ktorá mi sedela o niečo viac, pretože sa v nej cítim viacej sama sebou a má matný vzhľad, je Matte Lip Powder s číslom 020. Ide o tieňový typ rúžu v pere, ktorý nanášate hubičkovým aplikátorom. Farbička je to ozaj krásna, akurát mi vadila trochu konzistencia a manipulácia s produktom, ktorý sa dosť drolil a nevyzeral práve najlepšie na popraskaných perách. Inak však veľmi zaujímavý produkt, po ktorom by som ale sama asi taktiež v drogérii nesiahla. Takže som nakoniec veľmi rada, že som oba tieto výrobky mohla vyskúšať.


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára